Per. May 2nd, 2024


VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde Sırbistan deplasmanında

 

Son iki dönemin CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, Avrupa’da bu sezonki 2. maçına çıkacak. VakıfBank’ın Jedinstvo Stara Pazova’ya konuk olacağı gayret 15 Kasım Çarşamba, TSİ 21.00’de başlayacak.

 

Türkiye’nin milletlerarası alanda en çok kupa kazanan kadrosu VakıfBank, son 2 dönemdir zafere ulaştığı CEV Şampiyonlar Ligi’nde ikinci küme maçına çıkıyor. 2023-2024 sezonunda A Grubu’nda çaba eden sarı-siyahlılar, 15 Kasım Çarşamba, TSİ 21.00’de Sırbistan temsilcisi Jedinstvo Stara Pazova’ya konuk olacak.

 

Giovanni Guidetti: “Pazova’nın genç ve yetenekli oyuncuları var”

 

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Sırbistan’a geldiği için heyecanlı olduğuna değinirken; “Kişisel olarak Belgrad’da olmak benim için çok keyifli. Bu yüzden buraya geldiğimiz için memnunum. Pazova’ya karşı oynayacağımız için de heyecanlıyım. Pazova çok fazla genç ve yetenekli Sırp oyuncuya sahip. VakıfBank olarak yolumuzda devam etmek ve kazanarak dönmek istiyoruz” dedi.

 

Ali Frantti: “Takımımız için hoş bir deneyim olacak”

 

VakıfBank’ın ABD’li smaçörü Ali Frantti ise, “Maç için heyecanlıyız. Kadromuz için hoş bir deneyim olacak. Elimizden geleni yapacağız ve kazanmak istiyoruz. Yeni bir ülkede olmak da her vakit keyifli” tabirlerini kullandı.

 

VakıfBank, A Grubu’ndaki birinci maçında Volley Mulhouse Alsace’yi 3-0 mağlup ederek döneme başlamıştı. A Grubu’nda 6 zafer ile CEV Şampiyonlar Ligi tarihinin en çok şampiyon olan grubu VakıfBank ile birilikte; Volley Mulhouse Alsace ve Jedinstvo Stara Pazova’nın yanı sıra İtalya temsilcisi Alllianz Vero Volley Milano bulunuyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen