Cts. Nis 27th, 2024

Yeni Double VPN özellikleri ve güçlendirici protokollerle birlikte Kaspersky’nin güncellenmiş VPN hizmetini keşfedin

 

Kaspersky, Windows ve Mac®’te birinci kere gelişmiş kapalılık özellikleri ve yeni fonksiyonlar sunan Kaspersky VPN’in güncellenmiş yeni sürümünü duyurdu. Gelişmiş kriptografi özellikleri sunan Kaspersky VPN, daha muhafazalı, daha süratli ve emniyetli şeffaf temaslar için Hydra ve WireGuard® gibi son teknoloji protokollerini içeriyor. Yeni sürüm ayrıyeten kapalılık müdafaasını güçlendiren, trafik içeriğini okumayı yahut kullanıcının IP adresini yahut ikinci pozisyonunu tespit etmeyi imkânsız hale getiren yeni bir Double VPN içeriyor. Buna ek olarak, Windows®, Android® ve iOS® üzerinde daha rahat ve kolay erişim için favori olarak kaydedilebilen 100’den fazla yeni sunucu pozisyonu kullanıcıların kullanımına sunuldu.

“İnsanlar Sanal Özel Ağları Nasıl ve Neden Kullanıyor” konulu yeni bir araştırma, iştirakçilerin VPN’leri daha çok güvenlik ve saklılık için kullandığını ve VPN’leri daima kullanma eğiliminde olduğunu gösteriyor. İştirakçilerin birçok öncelikle kurumların ferdî datalarını toplamasından, hükümetlerin özel e-postalardan haberdar olmasından ve web sitelerinin berbat gayeli yazılım yerleştirmesinden kaygı duyuyor. Anket sonuçları ayrıyeten şahsî dataların korunması ve inançta tutulmasının kullanıcılar için hala en değerli telaşlardan biri olduğunu gösteriyor.

Tüm bunlar göz önüne alınarak yapılan değerli Kaspersky VPN güncellemeleri, bölümde önder sürat sunmak için mevcut en güçlü protokollerden biri olan Hydra’yı kullanmanın yanı sıra artık tüm Android-Windows yahut Mac®-iOS aygıtlarında kullanılabilen, daha süratli ve sağlam protokol özelliklerini içeriyor. Ayrıyeten 2023’ün 4. çeyreğinde Android ve iOS’ta kullanılabilecek bir öteki kıymetli protokol olan WireGuard’ın kullanım kapsamı da genişletiliyor. 

WireGuard, OpenVPN’e ek olarak yönlendiricilere dünya genelinde 100’den fazla pozisyon ekliyor. My Kaspersky ayrıyeten artık gelişmiş akış yönlendirmeyi destekliyor, yönlendirme verimliliğini artırıyor, çevrimiçi tecrübeleri kullanıcılar için daha süratli ve daha kullanışlı hale getiriyor.

 

Double VPN, saklılık müdafaasını güçlendiren bir öteki değerli yeni özellik olarak öne çıkıyor. Bu özellik etkinleştirildiğinde, istemci ve çıkış sunucusu ortasındaki trafik iki defa şifreleniyor ve ortaya bir orta sunucu eklenmesi sayesinde ekstra bir güvenlik katmanı sağlanıyor. Sonuç olarak, ikinci bir pozisyonda trafik içeriğini okumak yahut kullanıcının IP adresini tespit etmek imkansız hale geliyor.

Kaspersky VPN kullanıcıları artık Bangladeş, Çin, Letonya, Lihtenştayn, Kırgızistan, Malezya ve Rusya-Novosibirsk dahil olmak üzere dünya çapında 100’den fazla pozisyonda yer alan sunucuları seçebiliyor.

Kaspersky takımlarının mevcut pozisyonları 10 Gbps sunucularla güncellemesi, Android, iOS ve Windows kullanıcıları yayın izleme yahut torrent kullanma üzere günlük vazifeler için favori pozisyonlarını daha rahat ve kolay erişim için kaydetme imkanına sahip olmasını sağladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen