Paz. May 5th, 2024


Gaziemir Ege Özgür Bölgesi’nde deri ve teknik dokumacılık alanlarında 2 işletmesiyle faaliyet gösteren SF Trade, bayan istihdamını artırmak için yaşama geçirilen Altın İğne projesini tamamlayan kursiyerleri istihdam etti. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül Rotary Kulübü ve Ege Giysi Sanayicileri Derneği işbirliğiyle düzenlenen Altın İğne projesi kapsamında bebek giysileri dikiş eğitimi alan kursiyerlerin bir kısmı SF Trade Teknik Dokuma A.Ş’de işbaşı yaptı. 

Günümüz ekonomik şartlarında bireylerin sorumluluğunun arttığını ve çalışma hayatına kazandırılması gerektiğini belirten SF Trade Genel Müdürü Aylin Gözay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu manalı projesine dayanak vermekten dolayı gurur duyduklarını söyledi. 

 

KADINLAR İKTİSADA GÜÇ KATIYOR

Kadın istihdamının iktisada güç verdiğine de işaret eden Aylin Gözay kelamlarına şöyle devam etti: “Kadının istihdamının daha da ehemmiyet kazandığı bir dünyada, ailesini ekonomik olarak katkı sağlayacak bayanlarımızın iş gücünü desteklemek, yollarını açmak ve gereksinimleri olan alt yapı oluşumunu destekleyen projelerin içinde yer almak üzere harekete geçmiş bulunmaktayız. Projenin devamında ikinci ve üçüncü kümeden da bayanlarımızı istihdam etmek istiyoruz. Zira sürdürülebilir ekonomik büyümenin; üretime katkı sağlayan bayanlarla mümkün olduğuna inanıyoruz. Kız çocuklarının eğitiminden başlayan bir süreçle bayanların iş hayatına kazandırılması da çok değer taşıyor. SF Trade olarak, üretimde istihdamın yanı sıra aile ekonomilerine daha süratli katkıda bulunacak, ferdi yetkinlikleri ve gayretlerini destekleyecek yeni işbirlikleri içinde de yer alacağız. İktisadın güçlenmesinin üretimden geçtiğinin farkındayız bu nedenle, ülkemizin geleceğine inanıyor ve daima birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen