Çar. May 1st, 2024

Canon, 62 yeni yeteneği EMEA Marka Elçisi Programı’na dahil ediyor

Görüntüleme teknolojileri önderi Canon’un 2008 yılında başlattığı EMEA Marka Elçisi Programı, son üç yılda yapılan en kapsamlı güncellemeyle, 62 disiplinler ortası yaratıcı yeteneği bünyesine dahil ediyor.

Fotoğrafçılar, videograflar ve manzara direktörlerinin bilgi ve hünerlerini görüntüleme dalı topluluğunun geneliyle paylaşmak üzere bir ortaya geldiği bir platform niteliğinde olan Canon EMEA Marka Elçisi Programı, bölümün en tesirli teşebbüsleri ortasında yer alıyor. 

Sektör uzmanlarından oluşan heyet heyetinin titiz seçim sürecinden geçerek bu yıl programa dahil olan iştirakçiler, programın maksatlarının ilerletilmesinde kıymetli roller oynayacak. Canon ve profesyonel topluluk ile güçlü münasebetler kurmak, her düzeyden görsel kıssa anlatıcısını ortak bir tutkuyla desteklemek, onları eğitmek, ilham vermek ve yetiştirmek bu roller ortasında yer alıyor. Canon ile birinci irtibatlarını yıllar evvel Canon Öğrenci Gelişim Programı (Student Development Programme) mezunları olarak kuran, yetenekli ve özgün fikirlerle dolu iki genç kreatif sanatçı Camilla Ferrari ve Chiara Negrello üzere isimlerin öncülük ettiği yeni yetenekler bu bağlantılarda kilit roller üstlenecek.

Canon, Avrupa Pazarlama Müdürü Susie Donaldson: “Eminiz ki yeni Marka Elçisi kümemiz, programda yeni bir devir başlatacak. İmgeler üretme ve fotoğraf makinesini kıssa anlatımı için bir araç olarak kullanma konusundaki bakış açıları hakkında daha fazla bilgi edinmek ve onlar için hakikaten kıymetli olan bahisleri ele almak için sabırsızlanıyoruz. Programımızın bu yıl prestijiyle daha da kalabalıklaşmasıyla atölye çalışmaları, konuşmalar ve eğitimler aracılığıyla artık daha fazla kreatif sanatkara ulaşabilecek ve ilham verebileceğiz.” diyerek kelamlarını lisana getirdi. 

Görsel öykü anlatımında en güzel isimlerini kutlayan Canon EMEA Marka Elçisi Programı, geniş bir yetenek yelpazesini bir ortaya getiriyor. Değişime öncülük eden memleketler arası üne sahip görsel sanatkarlar ve foto muhabirlerinden; başarılı kıssa anlatımının formülünde ustalaşmış kreatif dalın yükselen yıldızlarına kadar her alandan birbirinden başarılı ve yaratıcı isme bünyesinde yer açıyor. 

Canon EMEA Marka Elçisi Programı’na Türkiye’den ise imaj direktörleri Burak Günaydın ve Çağla Çağlar ile fotoğraf sanatkarı Cem Talu dahil olarak görüntüleme tutkularını ve teknik bilgi birikimlerini kitlelerle paylaşmaya hazırlanıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen