Pts. May 6th, 2024


Dedeman Hotels & Resorts International, Türk Hava Yolları ile yepisyeni bir projeye imza attı. İki marka ortasında gerçekleşen iş birliği ile Loyal Club üyesi konuklar gerçekleştirdikleri her konaklama üzerinden Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles kapsamında mil kazanabilecek. Kampanya; Türk Hava Yolları’nın sadakat programı içerisinde yer alan en büyük yerli otel zinciri Dedeman’ın, ülke genelindeki seçili otellerinde geçerli olacak. 

Bu kapsamda; Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyeleri Dedeman’ın ülke genelindeki hizmete açık 25 otelinde gerçekleştirecekleri konaklamalarda 500 mile kadar mil kazanabilecek. Her otel için özel olarak belirlenen miller, konaklama sonrası ziyaretçilerin Miles & Smiles üyelik hesaplarına eklenecek. 

“Dedeman Konuklarını Seyahatlerinin Her Evresinde Ayrıcalıklı Kılmak İstiyoruz”

Misafirlerinin talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak markalarla gerçekleştirdikleri iş birliklerinin kapsamını daima geliştirdiklerini belirten Dedeman Hotels & Resorts International İş Geliştirmeden Sorumlu Lider Yardımcısı Sinan Mısırlı: “Ülkemizin başkan otel zinciri Dedeman olarak hava yolu nakliyatında dünya markası olan Türk Hava Yolları ile yeni bir iştirake adım atmaktan memnunluk duyuyoruz. 

İş birliğimiz kapsamında sadakat programımız Dedeman Loyal Club üzerinden, Miles&Smiles üyelerine sunduğumuz tüm avantajlar, konuklarımızın beklentilerini karşılama konusunda daima bir üst düzeye ulaşma vizyonumuzla birebir ahenk içerisinde. Amacımız, Dedeman konuklarının sırf konaklamaları sırasında değil, seyahatlerinin her basamağında kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri. Dedeman markası olarak; kuruluşumuzdan bugüne müşterilerimize her adımda Dedeman misafirperverliğini yaşatmak ve onlara genel hizmet anlayışının ötesinde bir tecrübe sunmak bakış açımızın temelini oluşturuyor. 

Bu kapsamda Türk Hava Yolları bizim için yalnızca bir iş ortağı değil, konuk memnuniyeti odaklı bu çalışmamızda epeyce profesyonel bir tahlil ortağı oldu. İş birliğimizin uzun müddet devam etmesini temenni ediyoruz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen