Per. May 2nd, 2024

DİJİTAL DİŞ HEKİMLİĞİ İLE BİYOLOJİYİ KORUYAN İMPLANT

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte dijital diş hekimliği, çeşitli yenilikçi tedavilerle ön plana çıkıyor. Bu yenilikler, hastaların tedavi süreçlerini kısaltarak günlük hayatlarına süratle dönmelerine imkan tanıyor. Dijital diş hekimliği, konforlu, süratli ve estetik tedavi seçenekleri sunma yolunda kıymetli adımlar atarken, teknolojinin getirdiği pratiklikle birleşerek bireylere daha kolay ve tesirli tahliller sunuyor. Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi Üyesi, Divas in Dentistry Türkiye Temsilcisi Güzin Kırsaçlıoğlu hastaların kendi kemik yapılarına uygun tahliller sunan teknolojilerin değerinin altını çiziyor…

“1 GÜNDE DİŞ” UYGULAMALARI  

Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi Üyesi, Divas in Dentistry Türkiye Temsilcisi, Dental Estetik Center Kurucusu Dt. Güzin Kırsaçlıoğlu biyolojik implant ve dijital diş hekimliği hususlarında yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Biz, hastalarımızın doğal güzelleşme süreçlerini kullanarak tedavi ediyoruz. Biyolojik  yapıyı destekleyerek yaptığımız implantlarımız, hastanın kendi beden yapısına uyumlu ve maliyet açısından daha dostça bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, hastaların kendi kemik yapısına uygun tahliller üreten, hastalarımıza kişiselleştirilmiş tedavileriler sunuyoruz. Ayrıyeten tedavilerimizde bütünsel bir perspektife odaklanarak, her vakit vücudun ve ruhun birbirine olan bağını gözetiyoruz. Ağız ve diş sıhhatinin genel beden sıhhati üzerindeki tesirlerini şuurlu bir halde kıymetlendirerek, çeşitli disiplinleri bir ortaya getiren formüller uyguluyoruz. Teknolojik gelişmeler sayesinde diş hekimliğinde de yeni bir çağdayız. Hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve tedavi süreçlerini optimize etmek için dijital diş hekimliği alanındaki yenilikleri yakından takip ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Kırsaçlıoğlu; “Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte dijital diş hekimliği alanında bir ihtilal yaşanıyor. Bu alanda, “1 Günde Diş” uygulamaları, “Şeffaf Plak” tedavisi, “Inlay, Onlay” tedavi, “Zirkonyum” ve  “gülüş dizaynı” üzere birçok yenilikçi tedavi seçeneği sunuluyor. Bu tedaviler, teknolojinin getirdiği sürat ve pratiklikle birleşerek hastalara diş estetiği ve sıhhatinde anında tahliller sunuyor. “1 Günde Diş” uygulamaları bilhassa hastaların tedavi süreçlerini kısaltarak günlük hayatlarına süratle geri dönmelerine imkan tanıyan bir inovasyon olarak öne çıkıyor. Dijital diş hekimliği, bu konseptle birlikte hastalara daha konforlu, süratli ve estetik tedavi seçenekleri sunma yolunda değerli adımlar atıyor. Yenilikçi teknolojilerle bir ortaya gelen dijital diş hekimliği, diş sıhhatini korumak ve güzelleştirmek isteyen bireyler için daha kolay ve tesirli tahliller sunmaya devam ediyor” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen