Cts. May 4th, 2024


İnsan ve teknolojiyi odağına alarak daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak için projeler üreten Türkiye’nin önder elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri tahlilleri şirketi Enerjisa Güç, sarsıntı bölgesinde gerçekleştirdiği yatırımlarına bir yenisini ekliyor.

 Global tasarım, konsept ve tecrübe ajanslarıyla çalışarak hazırladığı yeni konseptli yenilikçi müşteri hizmetleri merkezini Aralık ayı başında birinci kere Ankara Söğütözü’nde açan Enerjisa Güç, yeni konseptli ikinci merkezi için sarsıntıdan etkilenen Osmaniye’yi tercih etti. Müşterilerin kısıtlı vakitlerinde süreçlerini daha kolay ve süratli bir halde gerçekleştirebilmeleri için özel olarak tasarlanan merkez, Osmaniye’de hizmete girdi. 

 Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak için projeler üreten Enerjisa Güç, birinci olarak Ankara Söğütözü’nde müşterilerinin beğenisine sunduğu yesyeni konseptiyle konuklarına uçtan uca en düzgün tecrübesi yaşatabilmek için tüm hizmet süreçlerini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Çalışan konforunu artıran, müşteri beklentilerini karşılayan, kesintisiz bir müşteri tecrübesi sunan yepisyeni konseptini bu defa zelzele bölgesinde, Osmaniye Müşteri Hizmetleri Merkezinde müşterileri ile buluşturuyor.

Teknolojii ve tabiatın birlikteliği

 Osmaniye’de hizmete giren yeni müşteri hizmet merkezi için bölümde öncü konsept tasarım ve tecrübe ajanslarıyla iş birliği yapıldı. Müşteriler, süreçlerini süratlice tamamlarken teknoloji ve tabiatın birlikteliğini de deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Müşteriler için ebeveyn odasından işaret lisanı bilen müşteri temsilcisilerine kadar her şey düşünüldü 

14 farklı vilayette 10 milyondan fazla müşteriye ulaşarak 22 milyonu aşkın şahsa operasyonel harikalık odağıyla hizmet veren Enerjisa Güç, bölüme ilham veren tecrübeler sunma konusunda fark yaratan adımlar atmaya devam ediyor. Yüzde yüz yenilenebilir güç kaynaklarından üretilen pak ve yeşil güç kullanan müşteri hizmetleri merkezleri, kağıt tasarrufu sağlayacak dijital ekranlar ve yeni kuşak kiosk ile sürdürülebilirlik vizyonunu müşterileriyle buluşturmayı amaçlıyor. Ayrıyeten, farklı maksat kitlelere hitap eden özel tasarlanmış modüler bekleme alanı ve yeni jenerasyon dijital ekranlar ile müşterilere konforlu bir ortamda ilgi cazibeli etkinliklerle bilgilenme imkanı sunuyor.

Daha yeterli bir gelecek seyahatini devam ettirme ve müşterilerini bu manada bilinçlendirme misyonunu, sürdürülebilirliği ve teknolojiyi odağına alarak kuvvetlendiren Enerjisa Güç, eşit erişim prensibiyle manisiz bir müşteri tecrübesini Osmaniye’deki merkezde de hayata geçirdi. Müşteri Hizmetleri Merkezinde ebeveyn odası, engelli hareket alanları, işaret lisanı bilen müşteri temsilcisi takviyesi ve daha birçok uygulama ile müşterilerinin tamamına kesintisiz ve eşit erişim sağlıyor.

“Biz sarsıntının birinci anından itibaren buradaydık, sarsıntı sonrası tekrar yapılanma için de buradayız ve daima var olmaya devam edeceğiz.”

 Enerjisa Güç üst seviye yöneticilerinin de yer aldığı açılışta, Enerjisa Enerji’nin ‘Daha Âlâ Bir Gelecek’ seyahatindeki bu yeni tecrübe ve hizmet merkezi hakkındaki fikirlerini paylaşan Enerjisa Güç Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, “Enerjisa Güç olarak zelzele bölgesinde verdiğimiz hizmet çok değerli. Biz bu bölgeye her vakit en kaliteli biçimde hizmet veren bir şirketiz ve dün de vardık, bugün de varız, yarın da burada tüm gücümüzle olmaya devam edeceğiz. Burayı âlâ tanıyor ve müşterilerimizin muhtaçlıklarını ayrıntılı halde tahlil ederek gerçek yaklaşım ve tahlil teklifleri sunuyoruz. Osmaniye’de sarsıntıdan ziyan görmüş eski merkezimizin yerine süreçlerin kesintisiz bi formda devam edebilmesi için konteyner hizmet merkezimizi süratlice konumlandırmıştık. Tıpkı vakitte buraya yeni bir soluk olacak ve konfor sağlayacak yeni bir merkezi tasarlamak için kolları sıvadık. Müşterilerimizin beklentilerini dikkate alarak tasarladığımız yeni konseptimizi Osmaniye’ye taşıma çalışmalarımızı kısa müddette tamamladık. Bugün görüyoruz ki müşterilerimiz kısıtlı vakitlerinde buraya geldiğinde  işlemlerini kolay ve süratlice tamamlayabiliyorlar.

‘Herkes için daha âlâ bir gelecek’ diyerek çıktığımız yolda müşterilerimize en üst düzeyde tecrübe yaşatmanın yanı sıra sürdürülebilirlik prensiplerimizden de şaşmadık. Osmaniye Müşteri Hizmetleri Merkezimizde hem yüzde yüz yenilenebilir güç kaynaklarından üretilen pak ve yeşil enerjiyi kullanılacak hem de kağıt tasarrufu sağlayacak dijital ekranlarla sürdürülebilirlik odaklı tahliller sunuyoruz. Bu yeni konsept için emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve tüm Osmaniyelilere hayılı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen