Paz. Nis 28th, 2024


İzmir’in sevilen ismi Narlıdere için kollarını sıvadı.

Yerel seçimler için aday adaylıkların açıklandığı bu süreçte bir değerli isim de Narlıdere’den geldi.

Narlıdere için aday adaylığını açıklayan İnanç Işıklı ”Ekibimle birlikte Narlıdere’mize hak ettiği emeği vermeye hazırız. Narlıdere’miz için çıktığımız bu yolda çağdaş ve çağdaş niyetle halkımızla birlikte el ele yürüyeceğiz. Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılı başlarken Narlıdere’mizi hak ettiği yere Narlıderelilerle birlikte getireceğiz.” dedi.

İnanç Işıklı Narlıdere Belediye Lideri Aday Adaylığını açıkladı. Pekala ya İnanç Işıklı kimdir?

1970 yılında Denizli’de doğdu.  10 yaşımda geldiği İzmir’de, Alsancak Ortaokulu, İzmir Atatürk Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi  Kamu İdaresi kısmını bitirdi.

Akabinde konfeksiyon kesiminde edindiği tecrübeyi kendi imalathanesini kurarak geliştirme kararı aldı ve hayata geçirdi. Süreçte yaklaşık 100 kişinin çalıştığı ihracat yapan bir imalathane işletmeyi sürdürdü. 2007 yılında kendi isteğiyle bu ağır imalat hayatına nokta koydu. Yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli yatırımlar yaparak ticari hayatına devam etti.  2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi vilayet lider yardımcısı olarak misyon aldı. 2023 yılında bu onurlu vazifeye tekrar atandı. Genel seçim sürecinde İzmir’de “Cumhurbaşkanlığı Seçimi Merkez  Uyum Ofisi” sorumluluğunu üstlendi. 

2004 yılından beri Şükran Işıklı (çevre yüksek mühendisi)  ile evli.  İpek Işıklı (elektrik elektronik mühendisi) ve Atahan Işıklı isminde iki çocuk babası.

İzmir Denizli’yi Sevenler Derneği kurucusu ve hala Başkanlığını sürdürmekte. Bunların yanı sıra çeşitli ulusal ve memleketler arası derneklerde yönetici olarak misyon almakta.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen