Paz. May 5th, 2024


Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı ‘Yılbaşı Özel Sinema Müzikleri’ konseri düzenledi. Yeşilçam ve dünya sinemasının unutulmaz sinema müziklerinin seslendirildiği konserde konservatuvarın genç yetenekleri performansları ile göz doldurdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Dairesi Başkanlığı’nın Yıldız Kenter Sahnesi’nde gerçekleştirdiği “Yılbaşı Özel Sinema Müzikleri” konserine ilgi büyük oldu. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Enstrüman Eğitimi Bölümü’nde piyano, keman, klasik gitar, yan flüt, çello ve bağlama eğitimi alan öğrenciler yeni yıl konserinde yerli ve yabancı ünlü sinemaların müziklerini sergiledi. Konservatuvarın genç yeteneklerinin sahne aldığı gecede; Çöpçüler Hükümdarı, Keloğlan ve Al Yazmalım üzere Türk Sineması’nın unutulmayan sinemaları yanı sıra; Jaws, Harry Potter, Star Wars üzere dünyaca ünlü sinemaların müzikleri de seyircilerle buluştu. Piyano Öğretmeni Hikaye Özgül ve Bağlama Öğretmeni Nazlıcan Eser da öğrencilerine orta ara eşlik etti.

 

AİLELER GURURLA İZLEDİ

Genç sanatkarlar yetenekleriyle dinleyenlerden tam not aldı. Alkışların bol olduğu gecede hem öğretmenler hem de aileler öğrencilerinin ve çocuklarının performanslarını gururla izledi.

Gecenin sonunda ise İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Şube Müdürü Okan Atila öğretmenlere çiçek, öğrencilere ise Nutuk armağan etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen