Paz. May 5th, 2024


Pazarlama ve bağlantı dünyasındaki binden fazla projenin bağımsız heyet tarafından değerlendirildiği yarışta, kazananlar 13 Aralık akşamı Kuvvetli PSM’de gerçekleşen merasimle mükafatlarını aldı. Beş kategoride toplam 191 mükafatın takdim edildiği geceyle, 3 gün boyunca Kuvvetli PSM’de süren İstanbul Marketing Summit’in de kapanışı gerçekleştirildi.
Zorlu PSM’de gerçekleşen İstanbul Marketing Awards Ödül Merasimi iş dünyası ve yaratıcı sanayilerin temsilcilerini renkli bir tertiple ağırladı. Bu yıl 5’inci kere düzenlenen İstanbul Marketing Awards’da, binden fazla müracaat içerisinden en yaratıcı ve başarılı olanlar seçilerek, Kurumsal İrtibat ve Sürdürülebilirlik, Dijital ve Teknoloji, Eser & Tecrübe & Satış, Marka İrtibatı ve Tasarım ve Yaratıcılık olmak üzere beş kategoride değerlendirildi.
Bu yıl toplam 191 projenin mükafata layık görüldüğü tertipte en çok müracaat alan kategori sekiz alt başlıkta verilen “Sürdürülebilirlik İletişimi” oldu. Tasarım ve Yaratıcılık Heyet Lideri Emrah Doğu, Kurumsal İrtibat & Sürdürülebilirlik Heyet Lideri Dilek Deniz Aksoy, Marka İrtibatı Heyet Lideri Çağlar Gözüaçık, Eser Geliştirme & Tecrübe & Satış Ortamı Heyet Lideri Hande Aydın ile Dijital ve Teknoloji Heyet Lideri Samet Ensar Sarı gecede hazır bulunarak, mükafatları sahiplerine verdi.
Ödül gecesinde konuşan İstanbul Marketing Group’un Lideri Batuhan Çevik, “Büyük bir eforla çalışan pazarlama ve reklam takımlarının hayata geçirdikleri yaratıcı, yenilikçi ve tesir gücü yüksek çalışmaları kutlamak için bir ortaya geldik. Bu yıl ödül alan tüm marka ve ajanslara tebriklerimi sunuyor, heyetimize objektif ve ayrıntılı değerlendirmeleri için teşekkür ediyorum” dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen