Paz. May 5th, 2024


Buca’nın zelzele ve risk haritasını İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü iş birliğiyle çıkartarak, dirençli bir kent yaratmak ismine canla başla çalışan Buca Belediye Lideri Erhan Kılıç, toplumsal medya platformu X’te (Twitter) yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’e davette bulundu.
Buca Belediye Lideri Erhan Kılıç, X’te İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’e sarsıntı konusundaki çalışmalarını aktaran ileti iletti.  Görür’ü yakından takip ettiklerini ve söylediklerini hassasiyetle dikkate aldıklarını belirten Lider Kılıç, “Bu doğrultuda Buca’mızı sarsıntıya güçlü bir kent haline getirmek için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Dirençli bir kent yaratmak için yeni imar planları hazırlıyoruz. Muhtemel bir sarsıntının sonrası için Türkiye’nin en donanımlı arama kurtarma takımlarından biri olan BUCAKUT’u kurduk. Zelzele öncesi için çizdiğimiz yol haritasını sizinle paylaşmak ve bilgi birikiminizden faydalanmak için sizi konuk etmeyi çok isteriz” tabirlerini kullandı.

Başkan Erhan Kılıç’a gönderisinin akabinde takipçilerinden de büyük dayanak geldi. Takipçiler, gösterdiği hassaslıktan ötürü Erhan Kılıç’a teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen