Pts. May 6th, 2024


D-Smart içeriklerini istediğiniz vakit istediğiniz yerde izleyebileceğiniz D-Smart GO’da yeni yıl ruhunu doyasıya yaşatacak sinemalar, “Yılbaşı Sineması” ile seyircilerle buluşuyor. 

Yavaş yavaş yağan kar, ışıl ışıl sokaklar ve en sevdiklerimizle buluşma. Yeterli hissettirecek sıcacık aile sinemaları D-Smart GO’da “Yılbaşı Sineması” kategorisinde izlenebiliyor. Platform, yeni yıl temalı tam 14 sinema ile yılbaşı ruhunu şimdiden yaşamak isteyenler için özel bir seçki sunuyor. 

Aile cinsindeki sinemalarla birlikte, animasyon sinemaları; Elliot: The Littlest Reindeer (Karlar Prensi Elliot) ve Christmas At Cattle Hill (Neşeli Çiftlikte Yılbaşı) çocuklar için eğlenceli bir alternatif olarak öne çıkıyor. “Yılbaşı Sineması”nda; Steve Martin ve Diane Keaton’ı bir ortaya getiren Love The Coopers (Mutlu Yıllar) sineması de izleyiciyle buluşuyor. 

Bu özel seçkide izlenebilen sinemaların tamamı ise şöyle: “A Christmoose Story (Geyik Hikâyesi), Surviving Christmas With The Relatives (Akrabalarla Noel), Love The Coopers (Mutlu Yıllar), Holiday Joy (Tatil Keyfi), My Big Night (Yılbaşı Eğlencesi), Dear Christmas (Sevgili Noel), Get Santa (Noel Baba’yı Kurtarmak), Christmas At Cattle Hill (Neşeli Çiftlikte Yılbaşı), Up On The Wooftop (Noel Baba’nın Köpeği), A Bulldog For Christmas (Sihirli Yılbaşı) Elliot: The Littlest Reindeer (Karlar Prensi Elliot), Saving Santa (Kasabada Yılbaşı), Pete’s Christmas (Pete ve Yılbaşı) Valley Of Knights – Mira’s Magical Christmas (Şovalyeler Vadisi)” 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen