Çar. May 8th, 2024


İznik Belediye Lideri Kağan Mehmet Usta yeni yıl münasebetiyle bir bildiri yayınladı.

Başkan Usta bildirisinde “Güzel ülkemizin eşsiz ilçesi İznik’in huzurlu, memnun, çalışkan insanları, sevgili hemşerilerim; Daima birlikte yeni bir yılın arifesindeyiz.

İlçemizde hayat kalitesini artırmak, vatandaşlarımızın taleplerini gerçekleştirmek, hoş yarınlar için gerekli yatırımları yapmak, İznik tarihinde müstesna bir yer edinmek gayesiyle bu yıl da var gücümüzle çalıştık.

Tüm zorluklara rağmen yapılamaz denilenleri yaptık, hayal denilen projelerin temelini attık. İlçe merkezi ile kırsal mahallelerimizi birbirinden farklı tutmadık. Kültürel zenginliklerimizin tanıtımına, ilçemizin ulusal ve memleketler arası bilinirliğine katkı yapacak çalışmalara yıl boyunca yük verdik.

Tüm bunların yanı sıra Aile yaşantımızı tehdit eden her türlü kötülükle korkusuzca çaba ettik. Taraflı, tarafsız tüm vatandaşlarımızın dayanağını aldık.

Belediyemizin, devletimizin tüm imkânlarını halkımızın gereksinimleri için seferber ettik. Çok şükür ki 2023 yılında da İznik için çalışmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Şimdi önümüzde yeni bir yıl kadar yeni umutlar, yeni yatırımlar yeni projeler var. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde 2024 yılında da bu kadim kente hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin.

Yeni yılın İznik’imize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen