Pts. Nis 29th, 2024

Serdal Adalı İdare Heyeti’nden bir ismi daha açıkladı

Beşiktaş’ta Lider Adayı Serdal Adalı, İnanılmaz Seçimli Genel Şura Toplantısı öncesi Ankara’da Beşiktaşlı Teşebbüsçü İş Adamları ve Bayanları Derneği üyeleriyle bir ortaya geldi. Lider Adayı Serdal Adalı, idare şurası takımından bir ismi tanıttı.

Kariyerine başladığından beri çeşitli şirket ve kesimlerde başarılı işler çıkaran, finans, yatırım, strateji ve iş geliştirme alanlarında deneyimi ile dikkat çeken, yönetici ve iş insanı Çağatay Abraş, Serdal Adalı’nın idare heyetinde, İdare Şurası Üyesi olarak yer alacak.

Çağatay Abraş Kimdir?

1977 yılında Bursa’da doğmuştur, 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği kısmından mezun olduktan sonra University of California, Berkeley’de kurumsal finansman ve yatırım bankacılığı programını, Harvard University’de liderlik ve strateji programını tamamlamıştır.

İş hayatına 2000 yılında Vestel Küme Şirketlerinde Merkezi Finans Departmanlığında başlayan Abraş, 2001-2006 yılları ortasında Andersen/Ernst & Young’da çalışmış, 2003 yılında Global Kurumsal Finans Hizmetleri kısmının müdürlüğünü üstlenmiştir. 2006 yılında Unit International S.A bünyesine dâhil olarak İş Geliştirme Müdürü olarak mesleğine devam etmiştir. 2007-2016 yılları ortasında Garanti Bankası Yatırım Bankacılığı Yöneticisi olarak çalışan Abraş, 2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Kibar Holding bünyesinde Strateji ve İş Geliştirme Kısım Başkanlığı vazifesini üstlenmiştir.

2019 yılı Kasım ayında Türkiye Varlık Fonu üst idaresine Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Abraş, 2021 yılında Sanko Holding’in Strateji İş Geliştirme ve Kurumsal Gelişim Kısım başkanlığı misyonunu almış ve hala bu vazifesi yürütmektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen