Paz. May 5th, 2024


Çukurova Belediyesi Kurttepe Bayan Sohbet ve Dayanışma Konutunda bayanlar her gün spor keyfi yaşıyor. Uzman eğitmen eşliğinde step, aerobik, pilates ve zumba yapan bayanlar kendilerine bu imkanı veren Lider Soner Çetin’e teşekkür ederken, bu çeşit yerlerin sayısının artırılmasını istediler.

Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, Kurttepe Bayan Sohbet ve Dayanışma Meskenini ziyaret ederek, burada spor yapan bayanlarla sohbet etti.

Tesisler Müdürü Tahsin Akış’tan verilen spor eğitimi ile ilgili bilgi alan Lider Soner Çetin, her gün iki küme halinde spor yapan bayanların kursa büyük ilgi gösterdiğini öğrenmekten büyük memnunluk duyduğunu söyledi.

Başkan Soner Çetin, “Kadın Sohbet ve Dayanışma Meskenlerimiz tıpkı vakitte toplum merkezi olarak kullanılıyor ve çok sayıda branşta meslek kursu veriyoruz. Pozisyonu uygun olan bayan sohbet ve dayanışma konutlarında de spor eğitimi veriliyor. Sizler şanslısınız. Step, aerobik, pilates ve zumba eğitimi alıyorsunuz. Başka bayan sohbet konutlarından de birebir talep geliyor ancak yer uygun olmadığı için bunu sağlayamıyoruz. Lakin çalışmalarımız devam ediyor. Bayanlarımız isteyecek biz yapacağız. Muhtaçlık olan her yerde bu tıp tesisleri hizmete açacağız” dedi.

Ziyaretinde bayanlara pilates topu üzere spor aletleri ikram eden Lider Soner Çetin, öbür mahalle ve hatta başka ilçelerde araçlarıyla spor yapmak için Kurttepe Bayan Sohbet ve Dayanışma Konutuna gelen bayanlar olduğunu öğrendiğinde memnuniyetini gizlemedi. Lider Soner Çetin, bayanlara rastgele bir istekleri ya da şikayetleri olup olmadığı da sordu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen