Cts. Nis 27th, 2024


Hayata geçirdiği her yeni teknolojiyle görsel tecrübenin hudutlarını zorlayan Sony, Alpha Serisi ile fotoğraf ve görüntü dünyasına getirdiği yeniliklerin 10. yıl dönümünü özel bir geceyle kutladı. 

Geçtiğimiz on yıl boyunca kamera ve lens teknolojilerini hudutların ötesine taşıyan ve dalı yine şekillendiren Sony, Alpha Serisinin 10. yılı için düzenlediği gecede fotoğraf ve görüntü tutkunlarıyla bir ortaya geldi. İştirakçiler, fotoğraf ve görüntü dünyasında ihtilal yaratan Alpha Serisi’nin en yeni modellerini deneyimleyerek keşfetti.

Alpha Serisi’nin öne çıkan özellikleri ve yeni modelleri hakkında sunumların gerçekleştirildiği aktiflikte davetliler, Sony Alpha serisi kamera ve lenslerinin heyecan verici özelliklerini geceye özel hazırlanan break dans gösterisi eşliğinde deneyimleme bahtı buldu.

İçerik üreticilerini en yeni modellerle güçlendirerek bölüme taraf vermenin gururunu yaşadıklarını vurgulayan Sony Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Melih Çelik, “Sony olarak, kullanıcıların tüm gereksinimlerine tahlil sunan teknolojileri onlarla buluşturmak için ağır gayret gösteriyoruz. Bilhassa Alpha Serisi bu tarafta çığır açan bir serüven oldu, bu seyahatin uzun müddet devam edeceğine de kuşku yok. Alpha Serisi, 10 yıl içinde daima kendini geliştirerek, kıssasını herkese ulaştırmayı başaran bir seri oldu. Her seferinde daha da etkileyici bir hal aldı. Bilhassa 2023 yılında kullanıcılarla buluşturduğumuz şimdiye kadarki en gelişmiş APS-C kamera a6700 ve yakın vakitte Antalya’da lansmanını gerçekleştirdiğimiz dünyanın küresel deklanşöre sahip birinci full frame fotoğraf makinesi a9III ile Alpha serisine güç katmaya ve birincilere imza atmaya devam ettik” dedi.

Alpha Serisi ile on yıl boyunca yalnızca fotoğraf ve görüntü dünyasını değiştirmekle kalmayıp birebir vakitte alanında birçok birincisi gerçekleştiren Sony, gelecekte de hudutları zorlayarak fotoğraf ve görüntü tutkunları için sürükleyici bir tecrübe sunmaya devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen