Çar. May 1st, 2024


Fibasigorta, güçlü ve yenilikçi teknolojik altyapısıyla sunduğu eserlerini artık Fibabanka üzerinden de tüketicilerle buluşturacak. Müşteriler, kaskodan konuta, elektronik aygıt sigortasından, cep telefonu sigortasına gereksinim duydukları bütün Fibasigorta ürünlerineFibabanka Taşınabilir, Fibabanka İnternet ve Telefon Bankacılığı, Fibabanka şubelerinden ulaşabilecekler. Fibasigorta Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, “Dijitalin getirdiği dönüşümle, müşterilerimiz gereksinim duydukları poliçelere süratli, kolay, sağlam formda Fibabanka üzerinden de ulaşabilecekler. Bu iş birliğinden ötürü büyük bir memnunluk duyuyor, ilerleyen devirlerde satış ağımızı genişletmek ve çoklu kanal stratejimizi geliştirmek gayesiyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 Dijitali merkeze alan dinamik yapısıyla gereksinim duyulan sigorta eserlerine süratli, kolay ve sağlam formda erişim için yenilikçi adımlar atan Fibasigorta, her an, her yerden ulaşılabilir olma amacına güçlü adımlarla ilerliyor. Bu maksat kapsamında, Fibasigorta değişen tüketici gereksinimlerine yönelik sunduğu yenilikçi eser ve tahlillerini artık Fibabanka üzerinden de tüketicilerle buluşturacak. Fibasigorta’nın sunduğu kasko, konut, elektronik aygıt sigortası ve cep telefonu sigortası üzere hayatı kolaylaştıran eserlere, Fibabanka Taşınabilir, Fibabanka İnternet ve Telefon Bankacılığı, Fibabanka şubelerinden erişilebilecek.

Fibasigorta Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu iş birliğine ait şunları söyledi: 

“Dünyadaki ve bölümümüzdeki gelişmeleri yakından takip ederek, Türkiye’de sigorta bölümüne kıymetli bir katkı sunduk. Sigorta kesiminin dijitalleşme seyahatinde öncü bir rol üstlendik. Emniyetli, kolay ve süratli sigortacılığın en değerli aktörlerinden biri olma maksadımıza sağlam adımlarla yürüyoruz. Bir yıla varan titiz bir çalışmayla iş modelini ve stratejisini oluşturduğumuz Fibasigorta’yı, daha fazla kanal üzerinden müşterilerimizle buluşturma gayemiz var. Bu amaca yönelik adımlarımızı atmaya başladık. Dijitalin getirdiği dönüşümle, müşterilerimiz muhtaçlık duydukları poliçelere süratli, kolay, emniyetli formda Fibabanka üzerinden de ulaşabilecekler. Bu iş birliğinden ötürü büyük memnunluk duyuyor, ilerleyen periyotlarda de satış ağımızı genişletmek ve çoklu kanal stratejimizi geliştirmek maksadıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Fibasigorta; süratli ve pratik hizmet anlayışıyla hayat dışı sigorta şirketi olarak sigortacılık dalına yeni bir soluk getiriyor. Hizmetlerini artık Fibabanka kanalları üzerinden de sunacak olan Fibasigorta, kasko, konut, DASK, elektronik aygıt sigortası ve cep telefonu sigortası eserlerini tüketicilerle buluşturuyor.

 Erişim kolay, tahlil garanti!

Fibabanka şubelerinden, Fibasigorta’nın kasko, konut, DASK, ticari ve işyeri garanti eserlerine ulaşılabilirken, Fibabanka mobilde, Fibabanka internet ve telefon bankacılığında, cep telefonu sigortası, kasko, konut ve DASK eserlerine erişilebilinecek.

Fibasigorta’nın ağına yeni eklenen ödeme tekniği Alışgidiş, tüketicilere kartına dokunmadan, kart limitini doldurmadan ve bankaya gitmeden,12.500’den fazla fiziki ve online mağazada anında alışveriş imkanı sunuyor. 

Alışgidiş kredisi ile alışveriş yapanlar satış anında Fibasigorta’nın elektronik aygıt sigortası eserlerini de çarçabuk satın alabiliyor.

Müşterilerine çoklu kanal özgürlüğü sunarak sigorta süreçlerini kolaylaştıran, şeffaflaştıran Fibasigorta, “Bi’ kolayı burada” sloganıyla müşterileriyle buluşmaya devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen