Cts. Nis 27th, 2024

UEFA EURO 2024 yaz aylarında EA SPORTS FC 24, EA SPORTS FC Mobile ve EA SPORTS FC Online’a geliyor!

 

 

Oyunu artık oynayarak EA SPORTS FC 24 ve EA SPORTS FC Mobile için özel bir UEFA EURO 2024 Ultimate Team Oyuncusu kazanabilirsiniz

 

 

Electronic Arts, UEFA EURO 2024’ün EA SPORTS FC 24, EA SPORTS FC Mobile ve EA SPORTS FC Online oyuncuları için gelmekte olduğunu duyurdu. Avrupa’nın en itibarlı şampiyonası, futbolun  yeni tanımı olan FC 24’te ücretsiz* bir oyun içi güncelleme olarak 2024 yazında yer alacak.

 

Turnuvanın başlama vuruşuyla tıpkı vakte denk gelen UEFA EURO 2024, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch’teki tüm EA SPORTS FC 24 oyuncularına fiyatsız bir güncelleme olarak sunulacak. 16 Ocak 2024’e kadar EA SPORTS FC 24 oynayan futbol fanatiklerine, 18 Aralık’tan itibaren özel, takas edilemeyen Ultimate Team Player öğesi olarak Avrupa’nın en büyük yıldızlarından biri armağan  edilecek.** EA SPORTS FC Mobile için iOS ve Android aygıtlardaki oyuncular, UEFA EURO 2024 eserlerini bugünden itibaren edinebilecekler.***

 

UEFA EURO 2024 güncellemesinin fragmanını izlemek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

 

Taraftarlara ve oyunculara verilecek UEFA EURO 2024 Ultimate Team öğesi altı Avrupalı yıldızdan birini içerecek:

 

● Jack Grealish – İngiltere

● Ousmane Dembelé – Fransa

● Federico Chiesa – İtalya

● Florian Wirtz – Almanya

● Virgil Van Djik – Hollanda

● Alvaro Morata – İspanya

 

EA SPORTS FC 24 ve EA SPORTS FC Mobile oyuncularına sunulan özel UEFA EURO 2024 tatil teklifi hakkında daha fazla bilgi için EA.com’u ziyaret edebilirsiniz.

 

EA SPORTS FC Marka Lider Yardımcısı David Jackson, “Önümüzdeki yazın en büyük futbol turnuvalarından birinin EA SPORTS FC oyunlarına büsbütün entegre olacağını duyurmaktan memnunluk duyuyoruz” dedi ve ekledi: “UEFA’daki mükemmel ortaklarımızın yanı sıra bu özel Avrupa içeriği, EA SPORTS’un taraftarlarımıza en özgün ve yenilikçi futbol tecrübelerini sunmaya devam etmesini sağlayacak.”

 

UEFA Pazarlama Yöneticisi Guy-Laurent Epstein ise hususla ilgili olarak, “UEFA EURO 2024’ün EA SPORTS FC oyununun bir modülü haline gelmesiyle EA SPORTS ile ortaklığımızı daha da genişletmekten memnunluk duyuyoruz. UEFA EURO 2024, dünyanın en heyecan verici futbol turnuvalarından biridir ve dünya çapındaki devasa EA SPORTS FC 24 topluluğunun böylesine özgün bir oyun ortamında turnuvaya katılma talihini yakalamasından dolayı heyecan duyuyoruz. Ayrıyeten önümüzdeki haftalarda ‘eEURO’ rekabetçi oyun turnuvasıyla ilgili daha fazla ayrıntıyı açıklamayı sabırsızlıkla bekliyoruz” kelamlarına yer verdi.

 

EA SPORTS, UEFA ulusal futbol gruplarını temsil eden, Avrupa’nın en yeterli EA SPORTS FC oyuncularının yer aldığı orijinal bir turnuva olan UEFA’nın resmi eEURO espor programının resmi platformu olacak. eEURO, birincisi bu yaz yapılacak olan canlı bir finalle sonuçlanan eleme kademelerini içeren yıllık bir turnuva programı olacak; turnuva yapısına ait daha fazla güncelleme de yakında açıklanacak.

 

UEFA EURO 2024 oyuna eklenmeden önce EA SPORTS FC 24’te kulübe katılın; Standart ve Ultimate Sürümlerde %50’ye varan Black Friday teklifleri artık tüm platformlar için dijital mağazalarda satışta.****

 

EA SPORTS FC 24 PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch™ için mevcut. Futbolun en heyecan verici haline cebinizde erişmek için EA SPORTS FC Mobile‘ı App Store ve Google Play Store’dan indirin.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen