Cts. Nis 27th, 2024


Yeni yılda tüm gruplar 7/24 sahadaydı

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, 2024 yılını itfaiye takımlarıyla birlikte karşıladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek 2024 yılının birinci dakikalarına Gülveren’deki Hürriyet İtfaiye İstasyonu’nda girdi. Lider Böcek, itfaiye erlerinin yeni yılını kutladı. 2023 yılının son gününde itfaiye takımlarının misyon başında olduğunu belirten Lider Böcek, “Antalya’da bütün konuklarımız ve vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve memnun bir formda girebilmesi için ilgili bütün arkadaşlarımız Gazipaşa’dan Kaş’a kadar vazifesi başında. 684 itfaiye işçimiz, zabıtalarımız ve toplu ulaşımla çalışmalarımıza 7/24 olarak devam ediyoruz” dedi.

BAŞKAN BÖCEK YENİ YILI KUTLADI

Başkan Böcek, 2024 yılının ülkemize ve Antalya’ya sıhhat, memnunluk, huzur ve barış dolu hoş günler getirmesini diledi. Lider Muhittin Böcek, yeni yılda, 2023 yılında yaşanan aksiliklerin yaşanmamasını, şiddetin ve terörün olmamasını temenni ederek, “Bu yeni yılda inşallah gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, bayanlarımızın yüzünün güldüğü, bütün vatandaşlarımızın huzurlu ve keyifli olduğu günler olmasını diliyorum. Bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” diye konuştu.

TELSİZİN BAŞINA GEÇTİ

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, daha sonra itfaiye telsizinin başına geçerek, misyonu başındaki itfaiye erlerine “ Değerli çalışma arkadaşlarım öncelikle yeni yılınızı kutluyorum. Sizlere ve ailenize huzurlu keyifli sağlıklı hoş günler diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun” anonsu yaptı. İtfaiye grupları de telsizden Lider Böcek’in yeni yılını kutladı. Lider Muhittin Böcek, yeni yıl akşamında Antalya Valisi Hulusi Şahin ile birlikte Döşemealtı’ndaki polis denetim merkezini ziyaret ederek, emniyet çalışanının yeni yıllarını kutladı. Lider Böcek, Dokuma Taksi Durağı’ndaki taksici esnafıyla da bir ortaya geldi

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen