Per. Nis 25th, 2024


İnegöl Belediyesi yeni yılın birinci gününde ünlü hafızların da iştirakiyle Sabah Namazı Buluşması gerçekleştirdi. İlçe halkının da sabah namazı buluşmasına ilgisi ağır oldu.

İnegöl Belediyesi, 01 Ocak 2024 Pazartesi sabahı özel bir buluşma gerçekleştirdi. Yeni yılın birinci gününde Sani Konukoğlu Mescidinde; 2022 yılı Kuran-ı Kerimi Okuma Yarışı Dünya 1’incisi Hafız Adem Bilgetay, 2019 yılı Ezanı Hoş Okuma Yarışı Türkiye 1’incisi Hafız Selman Kızmaz ve Hafız M. Hasan Karaman’ın iştirakiyle sabah namazı buluşması yapıldı.

Belediye Lideri Alper Taban, AK Partili yöneticiler ve meclis üyeleri ile vatandaşların katıldığı Sabah Namazı Buluşmasında, namazının kılınmasının akabinde cemaatle birlikte konuk hafızlar tarafından Kuran-ı Kerim tilavetleri okundu. Tesbihat, kasideler ve dualarla gönüllerin mest edildiği yeni yılın birinci sabahında, 2024 yılının tüm insanlığa yeterlilikler, sıhhat, huzur, barış ve memnunluk getirmesi için eller semaya açıldı.

İnegöl Belediyesi tarafından namaz sonrası vatandaşlara ikramlarda da bulunuldu. Lider Alper Taban da namaz çıkışı vatandaşlarla bir ortaya gelerek sohbet etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen