Cum. Eki 18th, 2024

Foça Kent Kurulu, Engelli Meclisi için seçimli genel şura toplantısı gerçekleştirdi.

Açık oylama ile yapılan seçime katılan tüm üyelerin kabul oyunu alan Nihal Gezgin, 2 yıl mühlet ile Foça Kent Kurulu Engelli Meclisi Lideri vazifesine seçildi. Engelli meclisi yürütme heyeti ise Tayfun Gökbulut, Muzaffer Çamlı Sönmez, Gülfen Çakın, Sinan Kılıç, Yasin Demirel, Gülçin Yıldırıcı, Neziha Karaşahin, Cenk Bakırlı, Fatma Öztürk, Gülten Tokuş, Derya Aslan, Şule Tüblek, İbrahim Gürsu, Akif Beyefendiler, Fevziye Gökbulut ve Jale Kaygısız’dan oluştu.

Foça Belediye Lideri Fatih Gürbüz; ‘‘Yeni devir için Foça Kent Kurulu Engelli Meclisi Lideri seçilen Sayın Nihal Gezgin’i ve yürütme heyeti üyelerini tebrik ediyor, Geçmiş periyot engelli meclislerinde vazife yapmış lider ve üyelere teşekkür ediyorum. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımız için emek veren Foça Kent Kurulu Engelli Meclisi ile birlikte çalışmaya devam ediyoruz.’’dedi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde 11 Ocak Salı günü yapılan genel heyet toplantısına; Foça Belediye Lideri Fatih Gürbüz, Foça Kent Kurulu Lideri Orhan Gürer, Genel Sekreter Göksel Acar, Bayan Meclisi Lideri Canan Limnili, İzmir Kent Kurulu Engelli Meclisinden katılan konuklar, Kuzey Ege Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasin Demirer, CHP Foça İlçe Bayan Kolları Lideri Suna Saraçoğlu ve öteki konuklar katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen