Cts. Eki 19th, 2024

Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 9’ncu olağan genel heyetinde mevcut Lider Mustafa Tıraş, inanç tazeledi.
Arslanbucak Düğün Salonunda yapılan Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel heyetine Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, oda lideri Mustafa Tıraş, STK Temsilcileri ve odaya üye sürücüler katıldı.
Odanın kurucularından olan ve kuruluşundan bugüne kadar başkanlık vazifesini yapan Mustafa Tıraş, seçime tek listeyle girerek tekrar lider seçildi.
Yönetim heyeti ise Ramazan Kurgan, Turan Akkelle, Nevzat Gürcan, Şerafettin Kaplan, Mesut Kaya ve Mustafa Şahin’den oluştu.
Belediye Lideri Topaloğlu, genel şurada yaptığı konuşmasında, oda seçimlerinin herkese güzel olmasını dileyerek, yeni idareye vazifelerinde muvaffakiyetler diledi.
Şoförlerin sıkıntı bir meslek yaptığına değinen Lider Topaloğlu, “Şoför arkadaşların yaptığı iş güç bir misyon. Pandemi zati bütün hesaplarımızı alt üst etti. Sürücüler yolcu kapasitesinin yarısı çalıştı. İktisattaki gelişmelerin hepsi sürücülere yansıdı. Birlik olursak her şey çözülür. Seçimler tekrardan güzel olsun. Allah yolunuzu açık etsin.” diye konuştu.
Oda Lideri Tıraş ise uzun yıllardır birebir vazifesi yapmaktan ötürü memnunluk duyduğunu söyledi.
Pandemi nedeniyle son 2 yıldır zahmetli günler geçirdiklerini tabir eden Tıraş, “Taksi ve otobüs sürücüleri yarı kapasite ile çalıştı. Servis sürücüleri ise 1 sene çalışmadı. Biz hizmet olarak daha kaliteli ve güler yüzlü olmayı hedefliyoruz. Bize her vakit dayanak olan Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Seçimlerin Kemerimize güzel olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen