Cum. Nis 26th, 2024

Evlenmek isteyen çiftler, televizyon programlarından sonra şimdi de ‘İzdivaç Kafe’lerde bir araya geliyor.Kafede tanışan bu çiftler, yine aynı yerde düğünle dünya evine giriyorlarmış.

Türkiye’de televizyon kanallarında reyting rekorları kıran ‘izdivaç’ programlarına Antalya’da açılan ‘İzdivaç Kafe’ ile yeni bir boyut geliyor. Televizyon programcısı ve sanat yönetmeni olan Cevdet Dönmez tarafından açılan ‘Gönülçelen İzdivaç Kafe’ye kısa zamanda binlerce kişi başvuru yaptı. ‘Gönülçelen İzdivaç Kafe’de gencinden yaşlısına her yaşta kadın ve erkeği görmek mümkün.

Ayakkabı numarasından, hobilerine kadar birçok seçeneğin bulunduğu ‘izdivaç evlenme formu’nu dolduran adaylar, daha sonra kafede bulunan diğer adaylarla tanışıp evlenme şansı yakalıyor. Kafeye kızı Sultan Tümsel (31) ile birlikte gelen Nuray Çınar (63), “Kızımın eşi vefat ettikten sonra burada evlenmek için görüşüyor. Ben de ona eşlik ettim” dedi. Dönmez, “Evlenmek isteyen insanlar burada toplanıp, güvenle bizim çatımız altında tanışıyor. Birçok mutluluklara imza atıyorlar. Bizde çok mutlu oluyoruz” dedi.

Kafede tanışan Nevin Öz ve Eyüp Karaca çiftinin kına gecesi de yine aynı yerde diğer adaylarla birlikte yapıldı. Bugün evlenecek olan çift, İzdivaç Kafe sayesinde ikinci baharı yaşadıklarını söyledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen