Cts. Nis 27th, 2024

Hüseyin Çapkın: Önceki Saldırı ile Bağlantı Olabilir
İstanbul -istanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Geçtiğimiz Günlerde Halkalı’da Polis Servis Aracına Düzenlenen Bombalı Saldırı ile Bugünkü Saldırı Arasında Bağlantı Olabileceğini Söyleyerek, “ama Bu Konu Net Değil.” Dedi.

İSTANBUL (CİHAN) -İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, geçtiğimiz günlerde Halkalı’da polis servis aracına düzenlenen bombalı saldırı ile bugünkü saldırı arasında bağlantı olabileceğini söyleyerek, “Ama bu konu net değil.” dedi.
Saldırının gerçekleştirildiği yerde incelemelerde bulunan Hüseyin Çapkın, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. “Terörün varacağı bir yer yoktur.” diyen Çapkın, “Çalışmalarımızla mutlaka saldırganları bulacağız ve deşifre edeceğiz. Devlet ve güvenlik güçleri dimdik ayaktadır.” şeklinde konuştu.
Halkalı’da daha önce polis servis minibüsüne yönelik bombalı saldırı ile bugünkü saldırı arasında bir bağ olup olmadığı yönündeki soruyu Çapkın, “Bağlantı olabilir, ama bunlar net değil.” diye cevapladı.
Bu arada, Olay yerine çekilen güvenlik bandının kenarında bulunan vatandaşlarla çevik kuvvet görevlileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen