Cum. May 10th, 2024

Huysuz Virjin Saba Tümer ile Bugün programında hayatını anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı, özür dileyerek stüdyoyu terk etti.


SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bugün programına konuk olan ekranların Huysuz Virjin’i Seyfi Dursunoğlu hayatını anlatırken göz yaşlarını tutamadı. Ara verilmesini isteyen Dursunoğlu, reklama girilmeyince özür dileyerek stüdyodan ayrıldı.

"Bodrum katında otururken şöyle bir laf etmiştim" diyen Dursunoğlu, "Allah’ım bana gönlümce bir ev ver, onu dayayayım, döşeyeyim, ertesi gün öleyim. Böyle bir laf ettim. Sonra gönlüme göre bir evim oldu. Dayadım, döşedim. İşim biterse yukarı alacak beni diye hergün bir iş çıkarıyorum" diye konuştu.

Bunları çalışarak elde ettiğini belirten Dursunoğlu gözlerinden yaşlar dökülerek, "Şimdi çok şükür Allah’a kimseye ihtiyacım yok yaşlılığımda" dedi.

"Her şeyi temin ettim ama bir baktım 80 yaşındayım" diye konuşan Seyfi Dursunoğlu daha fazla dayanamayarak göz yaşlarına boğuldu. Ara verilmesini isteyen Dursunoğlu, reklama girilmeyince "Özür dilerim, müsade istiyorum" diyerek stüdyodan ayrıldı.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen