Per. May 9th, 2024

Galatasaraylı futbolcu Kazım Kazım, ikinci yarıda sakatlandığı için saha içinde yerden kalkmayınca, atağa kalkmaya hazırlanan Beşiktaş’ın teknik direktörü Carlos Carvalhal’ın oldukça sinirlenmesine neden oldu.


Maçın 69. dakikasında gerçekleşen olayda Beşiktaşlı futbolcular Kazım’ın tedavisinin yapılması için topu taca atarken, Portekizli teknik adam, sarı-kırmızılı futbolcunun atağı kesmek için yerden kalkmadığını ileri sürerek tepki gösterdi.

Oyunun durmasının ardından maçın dördüncü hakemi Süleyman Abay’ın yanına kadar giden Carvalhal, Kazım’ın bilinçli olarak sakat numarası yaptığını aktararak tepkisini dile getirdi.

-Ujfalusi’ye zorla tedavi-

Sarı-kırmızılı takımın Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, dudağının kanadığı pozisyonda hakem Cüneyt Çakır’ın ısrarları sonrası tedavisini yaptırdı.

Cüneyt Çakır’ın tedavisi için saha kenarına göndermek istediği oyuncu, çıkmamak için uzun süre direndi. Kanamanın durduğunu belirterek oyunda kalmak isteyen oyuncu, saha kenarına geldikten sonra da dördüncü hakem Süleyman Abay’a itirazlarını sürdürdü.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen