Sal. Nis 30th, 2024

Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener ‘Ne Önder Sav’ın etkin olduğu, ne de Önder Sav’ın tasfiye olduğu dönemde CHP’yle hiçbir görüşmem olmamıştır.” dedi.


Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ”Ne Önder Sav’ın olduğu, ne de Önder Sav’ın tasfiye olduğu dönemde CHP ile hiçbir görüşmem olmamıştır. Hiçbir teklif de almadım. Böyle bir teklif almış olsaydım da kesinlikle reddederdim” dedi.

Şener, yazılı açıklamasında, kendisinin CHP‘ye geçeceğine yönelik eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın açıklamalarının ”gerçekle hiçbir ilgisi olmadığını” belirtti.

Parti içi rekabette adının kullanılmasının siyaseten çirkin olduğunu vurgulayan Şener, şunları kaydetti:

”Şimdiye kadar milliyetçi, muhafazakar duruşumu hiç bozmadım. Bundan sonra da hiçbir şey karşılığında yine bozmam. Önder Sav’ın vurgulamaya çalıştığı şey ise tamamen saçmalıktır. Ne Önder Sav’ın etkin olduğu ne de Önder Sav’ın tasfiye olduğu dönemde CHP‘yle hiçbir görüşmem olmamıştır. Hiçbir teklif de almadım. Böyle bir teklif almış olsaydım da kesinlikle reddederdim. Önder Sav’ın iddiaları ne kadar çirkinse bu iddiaları, görüşümü almadan ‘mal bulmuş mağribi’ gibi yayımlayan art niyetli basın yayın organları açısından da o kadar çirkin buluyor ve hepsini kınıyorum.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen