Cum. Mar 15th, 2024

Özellikle çocuklar büyük beğenisini toplayan dizi Akasya Durağı 151. bölümüyle 31 Ocak Salı akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Akasya Duragı 151. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Akasya Duragı dizisinin 151. bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Arif, Merve’ye evlenme teklif edecekken eski sevgilisi Sabiha hapisten çıkagelir. Sabiha, cinayetten sabıkalıdır ve hapishaneden kaçmıştır. Arif korktuğu için onunla evlenmek istediğini söyler fakat polisle birlikte hareket ederek sahte bir düğün yapar, komiser nikah memuru kılığında gelir ve Sabiha kıskıvrak yakalanır.

Durak, çalınan çantanın peşine düşer.

Nuri Baba’nın Müfit adında yakın bir dostu ondan yardım ister. Müfit’in çocukları babası adına akli dengesi bozuk diye sahte rapor hazırlamışlardır. Amaçları babalarının elindeki parayı almaktır. Müfit elindeki tüm parayı saklaması için Osman Baba’ya verir, o da parayı duraktaki dolaba koyunca ortalık karışır. Para dolu çanta çalınınca tüm ekip çantanın peşine düşer.

Osman’ın başında kaynana belası vardır

Safiye’nin annesi Mukadder hanım, uzun süre kalmak üzere kızına gelir. Osman kaynanasından çok korkar. Devamlı konuşan ve herşeye karışan Mukadder, Osman’ın kabusu olur.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen