Paz. Nis 21st, 2024

Ekranların yeni dizisi Araf Zamanı 3. bölümüyle 29 Ocak Pazar akşamı Fox Tv ekranlarında olacak. İşte Araf Zamanı 3. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Araf Zamanı dizisinin 3. bölüm özeti Fox Tv ekranlarında şu şekilde yer aldı:

Serkan´la Ali´yi beraber gören Nazli sok olur.Ali´nin planlarindan haberi olmayan Nazli, Ali´nin nasil birseyin icinde oldugunu cözemez ve gün geçtikçe kendinden uzaklaştığını düşünür. Mine ile Hakan arasinda yasanan gerginlik artık önlenemez bir noktaya gelir.

Mine çaresizce Barış dan yardım ister. Mahmut Ali’ye işlerini yaptırmaya başlar ve artık Ali, Altay ailesinin icine girmeye baslar. Hakan babasının hastanede olduğundan habersiz eğlence hayatına devam eder. Mahmut Hakanı bulması için Ali’yi gönderir.

Hakan olaylardan habersiz Ali’yi karşısında görünce şaşırır. Meliha Ali’nin yeni işini öğrenmek ister ama Ali ise sevdiklerinden gercekleri ve isini gizlemeye devam eder. Veysel Altay hastanede yaşam savaşı verir. Gün geçtikçe Altay ailesinin içine giren Ali kendisini bekleyen olaylardan habersizdir.

Meliha hastaneye Nazlı‘yı ziyarete gelir ve Nazlı dan Ali’yi bırakmamasını ister. Veysel’in uzun süre görmediği biri ziyaretine gelir. Bu ziyaret Gülşen‘in hiç hoşuna gitmez. Ahu ve Gülşen‘i bir supriz beklemektedir. Bu süpriz karşında ne yapacağını bilemez.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen