Cum. Nis 26th, 2024

İzzet Yıldızhan ve yapımcım tarafından ölümle tehdit edildim..


8 yıl aradan sonra "Her Şey Boş" isimli albümü ile hızlı bir giriyş yapan Şahsenenm, kendisini Laydı Gaga’ya benzetti. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Mahşet programın konukları şarkıcı Şahsenem ve usta magazinci Nurcan Sabur oldu.

Tayyar Işıksaçan ve Aşye Aral’ın sunduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Şahsenem" 8 yıldan beri albüm yapmıyordum. Bu arada evlendim ve çocuk sahibi oldum. Şükürler olsun çok mutluyum. sekiz yıl boyuncu dünyayı dolaşıp bir çok ünlü besteciden şarkılar alarak bu albümü hazırladım. Ama beni Türkiye de en çok üzen Geçtiğimiz yıllarda Sanat dünyasınıda bir çok yapımcı, sanatçı istemedi. Sanki bu piyasa kendilerine aitmiş gibi. Hatta geçmiş yılllarda İzzet Yıldızhan ve yapımcım tarafından ölümle tehdit edildim..

Ama onlar beni tehdit ettikce ve korkutmaya çalıştıkca bern daha da güçlenip çok fazla ekstra sahneler almaya başladım. Ben Müslümanım Özbek de olsam ben Türküm . Burası da benim ülkem. Ayrıca Ermeni yasa tasarısını kabul eden Fransayı ve zihniyetini kınıyorum. Onlar nekadar yasa hazırlarlarsa hazırlasınlar Ama tek bir şeyi, Osmanlıyı unutmasınlar. Biz Osmanlı çocukları asırlarca dünyaya hizmet ettik. dil din ayrımı yapmadan herkese sevgi, barış verdik, Şimdi Tüm Avrupa bile ayağa kalksa, biz hepsine yeteriz. Beni düşündüren tek şey Hırant için yürüyen ayaga kalkan ve Türkiye de yaşayan Ermeniler bu yasa içinde yürümeliler. Çünkü biszim vatandaşlarımız yıllardan beri onlara destek veriyor. Ve biz Ermeniyiz diye bağırıyorlar. Şimdi onlarda bu ülke için yürüyüp bu yasayı kınamalılar" diye konuştu

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen