Cum. Nis 26th, 2024

Facebook Messenger’ın iOS üzerindeki uygulaması güncelleme aldı. Messenger uygulaması ile artık fotoğraf göndermek daha kolay bir hale getirildi.

Sosyal medyanın popüler ismi Facebook geçtiğimiz yıl mesajlaşma özelliğinden yararlanabilmek için kullanıcılara Messenger uygulamasını yükleme zorunluluğu getirmişti. O dönemlerde birtakım sorunlar yaşayan Facebook Messenger uygulaması kısa süre içerisinde güncellenerek daha stabil bir hale getirilmişti.

Video, fotoğraf ve ses kaydı gibi mesajlaşma özelliklerinin yanında sesli arama imkanı da sunan Messenger uygulaması bugün bir kez daha güncellendi. Sürüm numarası 22.0 olan güncelleme ile iOS cihazla üzerinden fotoğraf paylaşmak daha kolay hale geldi.

iOS 8’de farklı uygulamalar kullanırken paylaş butonuna dokunarak artık fotoğraf, video ve bağlantılar direk olarak Messenger uygulaması üzerinden sohbet ettiğiniz kişiye gönderilebilecek.

Apple’ın iOS 8 ile yeni özellikler sunmasından sonra Dropbox, OmniFocus, Pinterest ve LinkedIn gibi birçok farklı uygulama da bu şekilde güncellenmişti.

 

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”