Cum. Nis 26th, 2024

This Is Us Konusu – Tanıtım (Dizi 2016)

This Is Us Konusu – Tanıtım (Dizi 2016)
‘The Neighbors’ ve ‘Galavant’ dizilerinin mucidi Dan Fogelman tarafından oluşturulan ‘This Is Us’ NBC kanalının yaklaşan drama dizilerinden biridir.

Fogelman ile birlikte Jess Rosenthal, Charlie Gogolak, John Requa ve Glenn Ficarra’nın da yönetici yapımcısı olduğu dizinin üretimini 20th Century Fox Television ve Rhode Island Ave. Productions şirketleri yapmaktadır.

Oyuncu kadrosundaki isimler ise ABD’li şarkıcı ve sinema oyuncusu Mandy Moore (Red Band Society), Milo Ventimiglia (Heroes, Gotham, The Whispers), Sterling K. Brown (Army Wives, Person of Interest), Justin Hartley (Smallville, Revenge, Mistresses), Chrissy Metz (American Horror Story), Susan Kelechi Watson (Louie), Chris Sullivan (The Knick) ve Ron Cephas Jones (Mr. Robot) olarak sıralanmaktadır.

Önümüzdeki sonbahar başlaması planlanan dizi salı günleri yayınlanacaktır.
Hayat sürprizlerle doludur!.. Dizide, aynı gün doğan ve yolları birbirleri ile kesişen Rebecca (Moore) ve Jack (Ventimiglia), Pittsburgh’da üçüz çocuk bekleyen evli bir çift, bekar ve yaşam tarzından sıkılmış yakışıklı aktör Kevin’ın (Hartley) duygusal ve kışkırtıcı hikayesine değinilecektir.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”