Per. Nis 25th, 2024

Geçen yılın sonunda Riot Games, Riot Forge girişiminde yer alan projelerden biri olan Ruined King: A League of Legends Story’yi duyurmuştu. Neredeyse bir yıllık bekleyişin ardından oyuncular, oyunun fragmanını ilk kez görme ve bununla ilgili bazı detayları öğrenme fırsatı yakaladılar. Oyun önümüzdeki yılın başlarında PC (Steam ve Epic Games Store aracılığıyla), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Bugün yayınlanan Ruined King: A League of Legends Story’nin fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Daha önce duyurulduğu gibi Ruined King, tek bir oyuncu için sıra tabanlı bir RPG olacak. Bu yeni oyunda League of Legends evrenin bilinen karakterlerinden Miss Fortune, Illaoi ve Pyke dahil olmak üzere, Bilgewater liman kasabasından Shadow Islands’ın kalbine giderek kara sisin gizemini keşfetmek için yola çıkacağız.

Oyunun diğer ayrıntılarını beklememiz gerekse de, oldukça hoş bir oyun olacağından şüphemiz yok. Ruined King, çok beğenilen Darksiders Genesis ve Battle Chasers: Nightwar’dan sorumlu stüdyo Airship Syndicate tarafından geliştirildi.



By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen