Cum. Nis 26th, 2024

Süper modeller kariyerlerine farklı sektörlerde devam ediyor! Kısa bir süre önce Kendall Jenner’ın online lüks moda alışveriş platformu FWRD’nin Kreatif Direktörü olduğunu duyduktan sonra, şimdi ise Bella Hadid’in yeni girişimlerini öğreniyoruz. Adaptojenik içecek şirketi Kin Euphorics ile bir araya gelen Bella Hadid yeni bir içecek markasının kurucu ortağı oldu.

Yeni işini Instagram hesabından duyuran Bella Hadid, yeni rolünü anlattı. Kurucu ortak rolü ile hayranlarına yeni formüller ve ürünler tanıtacağını söyleyen Hadid, aynı zamanda sağlıklı alternatifler için çalışacağını ekledi.

Mental sağlık hakkında açık konuşmaktan çekinmeyen Hadid, “Bir iş etkinliğinde sosyal içicilik farklı bağışıklık problemlerine sebep olabilir. 13 saat çalıştıktan sonra her gün inanılmaz depresyon ve anksiyete yaşamak pek de sürdürülebilir bir hayat şekli değil” dedi.

Yeni içecek markası Kin ile modunuzu yükseltecek alkolsüz bir içecek ürettiğini söyleyen Hadid, bu girişiminin hayat değiştirici olduğunu vurguladı. Karantina stresinden ve iş yoğunluğundan sonra Kin ile daha mutlu ve enerjik hissettiğini söyleyen Hadid, sağlıklı bir alternatif sunuyor.

Dünyanın en eski sosyal ritüellerini daha bilinçli ve sağlıklı bir şekilde güncelleyen Kin, beslenme dengenizi kurmanızı sağlarken modunuzu ve enerjinizi yükseltiyor. İki farklı tatta sunulan Kin içeceği, zihin güçlendirici ve dinginleştirici içerikler ile çok daha zinde hissetmenizi sağlama sözü veriyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen