Cts. Nis 27th, 2024

Müzik sektörünün en büyük gecelerinden biri yaklaştı! Normalde 31 Ocak’ta gerçekleşmesi beklenen 2022 Grammy Ödülleri, Los Angeles’ta artan Covid-19 vakaları sebebiyle 3 Nisan’a ertelenmişti. Bu sene BTS, Olivia Rodrigo, Jack Harlow ve daha birçok ismin sahne alması beklenen Grammy Ödülleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi aşağıda görebilirsiniz…

2022 GRAMMY ÖDÜLLERİ NE ZAMAN?

2022 Grammy Ödülleri, 3 Nisan’da CBS’ten canlı olarak yayınlanacak. 31 Ocak’ta Los Angeles’ta önceden Staples Center olarak bilinen Crypto.com Arena’da gerçekleşmesi beklenen Grammy Ödülleri, geçtiğimiz aylarda yapılan açıklama ile Las Vegas’taki MGM Grand Garden Arena’da gerçekleşeceği belirtildi.

2022 GRAMMY ÖDÜLLERİNİ KİM SUNUYOR?

‘The Daily Show’ programının sunucusu Trevor Noah, 2022 Grammy Ödülleri’nin sunuculuğunu üstlenecek.

ADAYLARDA ÖNE ÇIKAN İSİMLER KİM?

2022 Grammy Ödülleri geçtiğimiz Kasım ayında açıklanmıştı. Justin Bieber, Olivia Rodrigo, Billie Eilish ve Doja Cat gibi isimler ödüllerin en önemli olan ‘Yılın Şarkısı,’ ‘Yılın Albümü’ gibi kategorilerinde öne çıkıyor. Bu sene en çok ödül adaylığı olan isim, ‘En İyi Albüm’ gibi kategorilerde 11 adaylık ile Jon Batiste oldu. Bu yıl en popüler ödül kategorilerinde aday sayısını artıran Grammy Ödülleri, ‘Yılın Şarkısı,’ ‘Yılın Albümü,’ ‘En İyi Yeni Sanatçı’ gibi kategorilerde adayları sekizden ona çıkardı.

2022 GRAMMY ÖDÜLLERİNDE KİM SAHNE ALIYOR?

Bu yıl Grammy Ödülleri için birçok popüler sanatçı sahneye çıkıyor! 2022 Grammy Ödülleri performanslarında Billie Eilish, Brandi Carlile, Brothers Osborne, BTS, Jack Harlow, Lil Nas X ve Olivia Rodrigo gibi isimleri izlemeye hazır olun.

2022 GRAMMY ÖDÜLLERİ’NDEKİ POLEMİK NEDİR?

Bu Mart ayında Kanye West’in 2022 Grammy Ödülleri’nde sahne alacağı söylenmişti. Ancak daha sonra West’in “endişe verici online davranışları” sebebiyle Grammy Ödülleri performans sıralamasından çıkarıldığı belirtildi. Menajerleri haberi Variety’e doğrulayarak, West’in bir telefon ile Grammy performanslarından çıkarıldığını söylediler. Grammy’nin açıkladığı ilk listede yer almasa da West’in planlanan performanslar arasında yer alabileceği düşünülüyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında eski eşi Kim Kardashian ile sosyal medya üzerinden tartışan West, son haftalarda evliliği hakkında paylaşımlar yaparak Kardashian’ın komedyen Pete Davidson ile ilişkisini eleştirmişti. Kim Kardashian’ın “duygusal stres” yaşadığını söylemesinin ardından West’in 24 saat boyunca Instagram paylaşımı yapması yasaklanmıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen