Paz. May 12th, 2024

Bizi her zaman şarkıları ve müzik videoları ile büyülemeyi başaran Beyoncé, şimdi ise annesinin ‘Talks With Mama Tina’ adlı yeni Facebook Watch serisinin jenerik şarkısını yazdı. Tina Lawson’un tüm torunlarını bir araya getiren Beyoncé, kendi çocukları Blue Ivy, Sir ve Rumi’nin yanı sıra kardeşi Solange’nin oğlu Julez ile bir şarkı hazırladı.

Serinin tanıtım videosunu Instagram hesabından paylaşan Tina Knowles-Lawson, “Program için bu özel tema şarkısını hazırlayan bebeğim Beyonce’ye ve güzel torunlarıma teşekkür ederim,” yazdı. Tüm çocukların tek bir ağızdan, “Büyükannemiz hakkında konuşalım!” diyerek başladığı şarkıya Beyoncé devam ederken, tanıtım filminde Kevin Hart, Chloe ve Halle Bailey, Storm Reid, Zendaya, Kelly Rowland, Marsai Martin gibi birçok ünlünün konuk olduğunu görüyoruz.

“Her neyse, bunun hakkında konuşabiliriz / Bana nasıl hissettiğini söyle, bunun hakkında konuşabiliriz / Aklından ne geçiyorsa onu konuşabiliriz / Sınırı olmayan sade sohbetler / Gel ve Mama Tina ile konuş,” diye devam eden şarkı sözleri ‘Talks With Mama Tina’ programının oldukça dürüst ve eğlenceli olacağını kanıtlıyor! 23 Aralık’ta Tina Knowles-Lawson’un Facebook sayfasında yayınlanacak olan yeni seri şimdiden Beyoncé hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen