Paz. Nis 28th, 2024

Christian Dior Kreatif Direktörü Maria Grazia Chiuri tarafından tanıtılan Dior Book Tote, Dior estetiğinin temel unsuru haline geldi. Sembol haline gelen, Maria Grazia Chiuri tasarımı Dior Book Tote, şimdi yeni boyutlarıyla keşfedilmeye hazır.

Maison’un ikonikleşen desenleri “Dior Oblique” ya da “toile de Jouy” ile süslenen Small Dior Book Tote, üzerindeki “Christian Dior” yazısıyla dâhil olduğu her görünüme cesur hatlar ekliyor.

Dior’un İtalya’daki atölyelerinde üretilen bu vazgeçilmez parça, tıpkı diğer boylarında olduğu gibi sahip olduğu üç boyutlu işleme stiliyle Maison’un işçilik kusursuzluğu konusundaki hassasiyetinin altını çiziyor.

Dior’un marifetinin sonucu olan, Maria Grazia Chiuri tarafından yaratılan Dior Book Tote çantalar gündelik zarafetin somut örneği olarak görülüyor. Çeşitli motif ve renklerde ve ayrıca dört boyutta mevcut: mini, küçük, orta ve büyük…

Tüm günlük ihtiyaçlarınızı taşıyacak şekilde tasarlanan stiller, ön taraftaki ‘CHRISTIAN DIOR PARIS’ imzası ile güçlendirilmiş.

LARGE DIOR BOOK TOTE

MEDIUM DIOR BOOK TOTE

MINI DIOR BOOK TOTE


SMALL DIOR BOOK TOTE


By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen