Paz. May 12th, 2024

Versace’nin tavrını Donatella Versace’nin kendisinden daha iyi kim verebilir ki? Markanın İlkbahar 2022 kampanyası için Bella ve Gigi Hadid ile kamera karşısına geçen Donatella Versace, yeni karelerde “aile bağları” mesajını verdi.

“Aile her zaman yaptığım şeylerin kalbinde bu yüzden Gigi ve Bella’yı çok seviyorum.

Onlar kardeşler arasındaki gücü temsil ediyorlar ve Versace’nin kızkardeşlik mesajını dünya çapında duyuruluyorlar” diyen Donatella Versace, “2022’nin başında dünyadaki Versace ailesine sıcacık sarılıyorum” diye ekledi. Uzun ve dalgalı saçları ile rengarenk kampanya görselleri için Mert Alaş ve Marcus Piggott’a poz veren Donatella Versace, Gigi ve Bella Hadid, ünlü fotoğrafçı Richard Avedon’un arşiv Versace kampanyalarına gönderme yaptılar. Birbirleri ile uyumlu renkler ile kamera karşısına geçerek kızkardeşlik bağlarını vurgulayan Hadid kardeşler, Versace ile ayrı da poz verdiler. Canlı renkli lateks elbiseler ile La Medusa çantasına sarılan Hadid kardeşlerin yanı sıra pazı karelerde ise Kolombiyalı müzisyen Maluma yer aldı.

Daha önce de kendi markasının yanı sıra farklı markaların kampanyalarında yer alan Donatella Versace, Givenchy’nin Sonbahar 2015 ve Versace’nin İlkbahar 2019 kampanyalarında boy göstermişti.

.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen