Paz. Nis 28th, 2024

Giambattista Valli’nin tül katmanları, Zuhair Murad’ın göz kamaştıran ışıltıları, Dior’un kusursuz siluetlerinden daha iyi bir gelinlik ilham kaynağı olabilir mi? Düğününüz için İlkbahar-Yaz 2022 Haute Couture Moda Haftası’ndan en iyi görünümleri bir araya getirdik.

Her sezon gelinlik ilhamımız için Haute Couture haftasını takip ediyoruz ve hayalimizdeki gelinliği düşlüyoruz. (İlişki durumumuz ne olursa olsun). Ve bu yıl Paris’teki dört günlük etkinlik kesinlikle hayal kırıklığına uğratmadı.

İster mikro bir düğün hazırlıyor olun, ister abartılı bir kutlamayı tercih ediyor olun ya da arada bir şey planlıyor olun; konu elbiseye geldiğinde her şey büyük hayaller kurmakla ilgilidir. Çoğu gelinin gelinlik gerçeği abartılı görünümlerden oldukça uzak olabilir. Ama yine de hepsi özenle yapılmış ve eldeki en lüks malzemelerle süslenir.

Haute Couture denilince akla ilk gelinliklerin gelmesi normaldir. İlham almak için bu muhteşem görünümlere bakabilir ve belki de bu özel gün için kendi elbisenize birkaç detayı dâhil edebilirsiniz. Belki parlak Chanel sıçraması… Giambattista Valli’den tül korsaj ya da Dior’dan baştan aşağı dantel bir görünüm… Büyük gün için neyi seçerseniz seçin, hayal kurmakta özgürsünüz…

1

Chanel

2

Chanel

3

Alexandre Vauthier

4

Celia Kritharioti

5

Celia Kritharioti

6

Celia Kritharioti

7

Celia Kritharioti

8

Celia Kritharioti

9

Dior

10

Dior

11

Dior

12

Dior

13

Dior

14

Dior

15

Dior

16

Dior

17

Aelis

18

Fendi

19

Fendi

20

Fendi

21

Valentino

22

Stephane Rolland

23

Giambattista Valli

24

Giambattista Valli

25

Alexis Mabille

26

Zuhair Murad

27

Zuhair Murad

28

Zuhair Murad

29

Zuhair Murad

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen