Paz. Nis 28th, 2024

Dua Lipa, hayranlarını yoga yolculuğuna katılmaya davet ediyor. Geçtiğimiz gün Instagram hesabından bir paylaşım yapan Lipa, yoga eğitmeni Annie Locke eşliğinde bir eğitim serisi yayınlamayı planladığını duyurdu. Hayranları ‘Dua Lipa: At Your Service’ podcast yayınının ikinci sezonunu beklerken, Lipa bunun yerine bir yoga dersi paylaşmaya karar verdi. Üç bölümden oluşacak olan serinin ilk videosu paylaşıldı.

“Dua Lipa: At Your Service’in ikinci sezonunun yayınlanmasını beklerken Service95 ekibi ve ben, bu sırada küçük bir deneme yapmak istedik ve 3 bölümlük benzersiz bölümlerden oluşan bir yaz serisi başlatmaya karar verdik,” diyerek Instagram’dan duyuru yapan Lipa, “Yoga eğitmenim Annie ile birlikte üzerinde çalıştığım bir yoga dersinin olduğu birinci bölüm bu Cuma çıkıyor! Podcast’lerinizi nereden dinliyorsanız, şova abone olduğunuzdan emin olun, böylece her bölümü yayınlanır yayınlanmaz izleyebilirsiniz. Umarım bu bölümü beğenirsiniz ve bu ay nerede olursanız olun, denemeniz için sabırsızlanıyorum!” diye ekledi.

@dualipaofficial

💚🧘🏻‍♀️

♬ Where you are (feat. WILLOW) – PinkPantheress

Daha önce de sosyal medyadan yoga matındaki gelişen becerilerini gösteren Lipa, amuda kalkmaktan denge egzersizlerine kadar her şeyi yaparken çektiği videoları düzenli olarak paylaşmıştı. Geçtiğimiz Temmuz ayında, TikTok’tan bir yoga dersi vereceğinin ipuçlarını paylaşan Lipa, amuda kalktığı videonun altına, “Kopenhag’da, bir şeyler çekiyorum,” yazmıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen