Sal. May 7th, 2024

SYDNEY SWEENEY

5. Canneseries Festival’ine katılan Sydney Sweeney, Prada’dan özel dikim bir elbise giydi.

KENDALL JENNER

Instagram’dan bir fotoğraf serisi paylaşan Kendall Jenner, Loewe’nin İlkbahar- Yaz 2022 koleksiyonundan bir elbise giydi.

ELLE FANNING

Stephen Colbert’in ‘The Late Show’ programına katılan Elle Fanning, Carolina Herrera’dan bir elbise giydi.

SANDRA BULLOCK

‘The Lost City’ filminin Londra prömiyerine katılan Sandra Bullock, Carolina Herrera’nın Sonbahar – Kış 2022 koleksiyonundan bir takım elbise giydi.

ZENDAYA

Vanity Fair’in Oscar partisine katılan Zendaya, Sportmax’in Sonbahar-Kış 2022 koleksiyonundan bir stil takım elbise giydi.

LAURA DERN

‘The Ellen Show’ programına katılan Laura Dern, Emilia Wickstead’in İlkbahar- Yaz 2022 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

BEYONCE

Uzun bir aranın ardından Instagram paylaşımları yapmaya geri dönen Beyonce, Celia Kritharioti’den transparan bir elbise giydi.

KYLIE JENNER

İkinci bebeğinin doğumundan sonra bir fotoğraf serisi paylaşan Kylie Jenner, Diesel’in Sonbahar- Kış 2022 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

SARAH JESSICA PARKER

New York’ta ‘Plaza Suite’ açılış gecesine katılan Sarah Jessica Parker, Prabal Gurung’dan özel dikim bir elbise giydi.

RIHANNA

Beyonce ve Jay-Z’nin Oscar after-party’sine katılan Rihanna, Valentino’nun Sonbahar-Kış 2022 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

EMILLY RATAJKOWSKI

Vanity Fair’in Oscar partisine katılan Emily Ratajkowski, Armani’nin Sonbahar-Kış 2011 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

DAKOTA FANNING

‘The First Lady’ serisinin tanıtımlarına katılan Dakota Jonhson, Celine’den bir stil tercih etti.

DUA LIPA

Amerika turnesinden bir fotoğraf serisi paylaşan Dua Lipa, ilk karede Jean Paul Gaultier’den ipli kazağını The Attico denim pantolonu, Palace Skateboards deri ceketi, Balenciaga sneakerları ve Tom Ford güneş gözlükleri ile tamamladı.

KIM KARDASHIAN

Sonunca Balenciaga dışında bir kıyafet giyen Kim Kardashian, Raf Simons’un Prada için tasarladığı koleksiyondaki takımlardan birini tercih etti.

SELENA GOMEZ

“Sonsuza dek en sevdiğim insan,” yazarak kız kardeşiyle bir fotoğraf paylaşan Selena Gomez, Veronica Beard’dan büzgülü elbisesini Stuart Weitzman sandalet ile tamamladı.

LILY COLLINS

New York sokaklarında görülen Lily Collins, Gabriela Hearst’ten kırmızı bir takım elbise giydi.

TRACEE ELLIS ROSS

“Golden Girl” diyerek bir fotoğraf paylaşan Tracee Ellis Ross, Schiaparelli’den bir stil tercih etti.

GABRIELLE UNION

Eşi Dwyane Wade ile bir fotoğraf serisi paylaşan Gabrielle Union, Giuseppe di Morabito ve Rodarte’den bir stil tercih etti.

RITA ORA

“Stüdyo günü” diyerek bir fotoğraf serisi paylaşan Rita Ora, Studio J Koo ceketini Tom Ford güneş gözlükleri ile tamamladı.

MINDY KALING

Gardırobundan bir fotoğraf paylaşan Mindy Kaling, Dion Lee elbisesini Jimmy Choo çantası ve Andrea Wazen ayakkabıları ile tamamladı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen