Cts. May 18th, 2024

Cilt bakımı söz konusu olduğunda, her zaman köşede ilgilenecek yeni bir şeyler vardır. Size popüler trendler hakkında bir fikir verecek olan 2023 cilt bakımı trendi raporumuza göz atın.

Burada, 2023’te her yerde göreceğiniz 5 cilt bakımı trendini inceleyin.

1
MİNİMALİST CİLT BAKIMI
(SKIN MINIMALISM)
Dokuz adımlı cilt bakımı rutini 2023’te ayakta kalamayabilir. Bir durgunluğa gidiyoruz. Cilt bakımına minimalizm geldi. Dokuz aşamalı rutin artık gözden düştü. Skin-cycling/cilt döngüsüyle birlikte, insanların 2-4 cilt bakım ürününe odaklanacağını düşünüyoruz.

2
YENİ FAVORİ İÇERİKLER
Tanıdık favorilerden yeni trendlere, bilmeniz gereken birçok cilt bakımı malzemesi var. Niasinamidin, 2023 yılında her yerde olacağını düşünürken, hyalüronik asit ve seramidlerin geri dönüşünü hayal ediyoruz. Glutatyon, yeni tranexamic (traneksamik) asit olacak. Glutatyon temelli cilt bakım ürünlerini, cilt parlaklığı için daha fazla göreceğimizi tahmin ediyoruz.

3
RETİNOL, RETİNOL, RETİNOL!
Retinol ve retinoid türevlerinin yılına girdiğimizi tahmin ediyoruz. Retinol kullanımının faydalarını hepimiz biliyoruz; ancak 2023, onu kullanmak için kreatif bir yol getirebilir. Bakuchiol, hala ilgi çekici ve doğal retinol alternatifi olarak daha fazla ürüne dahil ediliyor.

4
BARİYER ONARIMI
2023 yılında cilt bariyerine zarar vermeyen ürünler trend olacak. Cilt bariyeri, cilt sağlığını korumak için önemlidir ve bozulursa, egzama, sedef (psoriasis), rozase ve akne gibi diğer cilt durumlarına neden olabilir. Sert aktif maddelerle aşırı peeling yapmak yerine, cildin genel sağlığına dikkat edin.

5
DAHA FAZLA SÜRDÜRÜLEBİLİR

Güzellik endüstrisi, daha sürdürülebilir hale gelmek için yaratıcı ve yenilikçi yollar bulmaya devam edecek. Ambalajdan tekrar doldurulabilir ürünlere kadar, cilt bakım markaları, üretimlerinin gelecek için çevre dostu ve sürdürülebilir olmasına önem veriyor. Umarız 2023, bu çok atıklı alanda atık azaltma yöntemleri getirir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen