Cts. Nis 27th, 2024

Her yıl ilham veren kampanyaları ve merakla beklenen görkemli yılbaşı vitrinleriyle şehre yeni yıl ruhunu getiren Beymen, yılın en heyecan dolu dönemi yaklaşırken yine çok özel bir kampanyaya imza atıyor.

Yeni yılın hayatımıza katacağı güzelliklerden, hayatın ince zevklerinden ve tatlı sürprizlerden ilham alan “Happy Tasty Year” yılbaşı kampanyasını, Beymen CMO’su Elif Göktaş’tan dinledik.

Sürprizlerle dolu “Happy Tasty Year” yılbaşı kampanyasının ilham kaynakları neler?
Yeni fırsatlar, deneyimler, umutlar, başlangıçlar müjdeleyen, tutkularımızın peşinden gitmek ve hayallerimizi gerçekleştirmek için bize yepyeni başlangıçlar sunan yılbaşı, bizim için en önemli dönemlerden biri. Yılbaşı kampanyamız ve aktivitelerimiz için ajanslarımızla aylar öncesinden hazırlıklara başlıyoruz.

Yılbaşının hayatı kutlamak için en özel dönemlerden biri olduğu fikrinden hareketle, yeni yılın hayatımıza katacağı güzelliklerden, hayatın ince zevklerinden ve tatlı sürprizlerden ilham alarak reklam ajansımız TBWA ile birlikte bu yılbaşı dönemi için “Happy Tasty Year” kampanyasını hazırladık. Kampanya ile sürpriz, mucize, tutku, sihir, macera, eğlence gibi yaşama tat katan değerleri hayata taşımayı amaçladık. “Happy Tasty Year” konsepti karakterleriyle, bu ışıl ışıl ve eğlenceli dünyayı kampanya filmimize, hediye paketlerimize, hediye kataloğumuza, sosyal medya hesaplarımıza ve mağazalarımıza taşıdık.

Beymen CMO’su Elif Göktaş

“Happy Tasty Year” kampanyasını ne zaman ve hangi mağazalarda göreceğiz? Heyecan dolu bu kampanya özelinde, Beymen severleri neler bekliyor?
Yılbaşının pozitif enerjisini, uzun haftalara yaymak, yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşamak ve yaşatmak için Kasım ortası itibarıyla kampanyamızı başlattık. Kampanyayla paralel olarak özel yılbaşı vitrinlerimizi ve mağaza içi dekorlarımızı, farklı kategorilerde her zevke uygun hediye alternatifleri sunan yılbaşı hediye kataloğumuzu hazırladık. Aralık ayı boyunca da İstanbul’da; Zorlu Center, İstinyePark, Suadiye, Nişantaşı; İzmir’de İstinyePark, Ankara’da Panora ve Armada Beymen mağazalarımızda yılbaşı hediyelerinize özel dokunuşlar katarak sevdiklerinizi daha da mutlu edebileceğiniz kişiselleştirme etkinliklerinden makyaj ve bakım günlerine, çiçek workshop’larından lezzet dolu ikramlara ve canlı müziğe kadar şehre yeni yıl ruhunu getirecek, birbirinden farklı sürprizlerle renklenecek çok sayıda etkinliğimiz olacak.

2023’e doğru geri sayımın başladığı bu dönemde dünyaca ünlü kozmetik markaları da güzellik rutininde fark yaratacak ve yılbaşı makyajı için ipuçları verecek deneyimler ile bizlerle olacak. Byredo, ünlü makyaj artisti Rıfat Yüzak’ın katılımıyla 17 Aralık’ta Beymen Zorlu Center’da makyaj deneyimi sunacak. Chanel, Tom Ford, Burberry, Killian, Lancome, YSL ve Guerlain’ın aralarında yer aldığı dünyaca ünlü kozmetik markaları ise farklı günlerde Beymen mağazalarındaki özel workshop ve makyaj uygulamalarıyla sezon makyaj trendlerini bire bir deneyimleme fırsatı sunacaklar.

Magnolia Bakery de birbirinden lezzetli ürünleri ile Beymen Happy Tasty Year dünyasına dahil oldu. Magnolia Bakery’nin Vadi İstanbul’daki tek şubesi dışındaki ilk satış alanı olan ve markanın renkli dünyasından ilhamla tasarlanan Magnolia Bakery Pop Up yılbaşına kadar Beymen Zorlu Center meydan katında unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatacak.

Morini’de kurulacak Happy Tasty Bar’da yeni yılın ikonik lezzetleri sunulacak. Ayrıca Morini, Beymen Happy Tasty Year dünyası için hazırladığı özel ikramlarla; Beymen Zorlu Center, Beymen İstinyePark, Beymen Suadiye ve Beymen Nişantaşı’ndaki yılbaşı etkinliklerine lezzet katacak.

Fuji Film, Zorlu Center, İstinyePark, Suadiye ve Nişantaşı Beymen mağazalarında kurduğu fotoğraf alanıyla yılbaşı anılarını ölümsüzleştirecek.

Ayrıca ünlü müzik grupları ve DJ’ler Beymen mağazalarındaki canlı performanslarıyla Beymen Happy Tasty Year Yılbaşı etkinliklerine renk katarken, yılbaşı eğlencesinin çıtasını daha da yükseltecekler.

Yeni yıla tadına doyulmaz bir başlangıç yapmak, özel yılbaşı sürprizleri ile hem kendini, hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyen herkesi Beymen’lere bekliyoruz.


Hediyeler söz konusu olduğunda özel dokunuşların fark yarattığını biliyoruz. Kampanya kapsamındaki kişiselleştirme alanları konuklara neler sunuyor?

Hediye vermek her zaman özeldir. Kattığımız kişisel dokunuşlar ise hem hediyemizin değerini arttırıyor, hem de sevdiklerimize kendilerini çok daha özel hissettiriyor. Bu nedenle biz de yılbaşı hediyeleri için pek çok kişiselleştirme fırsatı sunuyoruz.

1774 yılından bu yana Floransalı zanaatkarlar tarafından tasarlanan lüks deri ürünleri ve kalemler tasarlayan dünyaca ünlü Pineider’in 16-17 Aralık’ta Beymen Zorlu Center’da özel bir etkinliği olacak. Markanın İtalyan kaligrafi ustası markanın deri tasarımlarından alacağınız yılbaşı hediyelerini kişiselleştirecek.

Niş parfüm dünyasının gözde markası Parfums De Marly, dileyen Beymen dostları için 23 Aralık’ta Beymen Zorlu Center’da, 24 Aralık’ta Beymen İstinyePark’ta, bir diğer parfüm markası Penhaligon ise 24-29-30 Aralık’ta Beymen Zorlu Center’da gerçekleşecek kişiselleştirme etkinliğiyle parfüm şişelerini kişiye özel kılacak.

Bunların yanı sıra cam ürünler ve yılbaşı çuvalları için de kişiselleştirme etkinliklerimiz olacak. Ayrıca dileyen misafirlerimiz İzmir’de İstinyePark, Ankara’da Panora ve Armada Beymen mağazalarımızda 24 Aralık’ta gerçekleştirilecek Yılbaşı Kart Kaligrafi etkinliğimizle hediye kartlarını kişiselleştirebilecek.


Yeni yıl için favori hediye alternatifleri neler?
Beymen’in ayrıcalıklarla dolu hediye dünyasında, dünyaca ünlü markaların 2022-23 Sonbahar- Kış koleksiyonundaki göz alıcı ayakkabı ve çantalarından aksesuarlara, niş parfümlerden ev aksesuarlarına kadar, sevdiklerinizi özel hissettirecek sayısız hediye seçeneği yer alıyor. Yılbaşı dönemine özel olan Beymen battaniyeler, mumlar ve ev aksesuarları en çok tercih edilen hediyeler arasında yer alıyor. Bunlara ek olarak, Beymen’in yılbaşı teması ‘Happy Tasty Year’a özel olarak Atelier Rebul ile mum ve oda parfümü, Melez Tea ile Chocolate Cake aromalı çay ürettik. Ben yılbaşı i��in sevdiklerime bu ürünlerden almayı planlıyorum.


Beymen kadını, 2023 yılbaşı kutlamalarında nasıl görünümler tercih ediyor?
Beymen kadını yılbaşı kutlamalarında görünümüne renk katmayı ve ışıldamayı seviyor. ‘Glam’ konseptine uygun elbiseler, Mach& Mach’in gümüş taşlı ve tüy detaylı etek ve bluz takımı, Aquazzura’nın ışıltılı kristallerle kaplı topuklu sandaletleri, Jimmy Choo’nun göz alıcı fiyonklu Aveline sandaletleri, Valentino Garavani’nin kristallerle kaplı One Staud çantası ya da Alexander McQueen’in Swarovski taşlarla süslenmiş yeni çantası “The Jewelled Hobo” ideal seçeneklerden bazıları. Daha sade bir görünüme sahip olmak isteyen Beymen kadını içinse, Academia siyah saten midi elbise en ideal seçenek

Beymen’in ELLE okurlarına yeni yıl mesajı….
Yeni yıl için öncellikle herkese sağlık diliyoruz. 2023 tatlı sürprizlere açılan, tadına doyulmaz bir yıl olsun!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen