Çar. May 1st, 2024

Netflix’in Harry & Meghan belgesel dizisinin son bölümü, Sussex Dükü ve Düşesi tarafından tam olarak nasıl ve neden İngiltere’de böylesine tartışmalı bir sona geldiklerini açıkladığı için kraliyet ailesinde daha fazla bomba patlatıyor.

Ancak daha sakin anlarında dizi, Meghan’ın kraliyet ailesinin girişinin hala hoş karşılandığı, hatta kucaklandığı bir zamanı hatırlatıyor. Çift, dizinin 4. bölümünde St. George’s Chapel’daki 18 Mayıs 2018’deki güzel törenlerini anlatıyor ve törenin hiç görülmemiş görüntülerini paylaşıyor.

NETFLIX

NETFLIX

“Ben yalnızca, ‘Derin bir nefes al ve devam et,’ diye düşündüğümü hatırlıyorum,” diyor Meghan, Givenchy sanat yönetmeni Clare Waight Keller’ın tasarlandığı elbiseyle koridorda yürüdüğü sırada. “Harry’nin babası çok çekici. Ben de ona, ‘Babamı kaybettim’ dedim. Bu yüzden kayınpederim olarak benim için gerçekten önemliydi. Bu yüzden ondan benimle koridorda yürümesini istedim ve o da evet dedi.”

NETFLIX

Törenden görüntüler ve fotoğrafların yanı sıra, Harry ve Meghan’ın seslendirmesi, ikisinin baskının ortasında nasıl sakin kaldıklarını anlatıyor; bu, gelecek dramaya karşı tutumlarının bariz ama yanlış olmayan bir habercisi.

NETFLIX

“Dünya bizi izliyordu, ancak biz mihrabın önündeyken bana göre sadece ikimiz vardık” diyor Harry.

Meghan ekliyor: “H ve ben, kaosun içinde birbirimizi bulma konusunda gerçekten çok iyiyiz.” “Birbirimizi bulduğumuzda, ‘Oh, sensin’ gibi bir şekilde yeniden bağlanıyoruz. ‘Bu sensin.’ Diğer her şeyin önemi yok değil, ama… diğer her şey geçici gibi geliyor.”

NETFLIX

Kutlamanın bir parçası olarak kraliyet ailesi, Karen Gibson ve The Kingdom Choir’i Ben E. King’in “Stand by Me” şarkısını söylemeleri için konuk etti.

NETFLIX

NETFLIX

Ama belki de 4. bölümün düğün gününe dair en büyük keyfi, çiftin St. George’s Hall’da gerçekleşen resepsiyonuna bir göz atmak. Çift, ilk dans şarkıları Wilson Pickett’in “Land of 1000 Dances”da dans ediyor ve ardından nefes kesen bir havai fişek gösterisini izlemek için kalabalığın arasından sıyrılıyor.

NETFLIX

“Ben o an bir fırtına gibi dönüyordum,” diyor Meghan. “Çok güzeldi”. O gecenin fotoğrafları, çiftin birlikteliğini çevreleyen umudun esrarengiz bir hatırlatıcısı ve kısa süre sonra ortaya çıkan çirkinlikle sert bir tezat oluşturuyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen