Sal. Nis 30th, 2024

Blake Lively dördüncü hamileliğinin son aşamalarını belgeliyor ve çoğumuz gibi Ocak ayına spor salonunu ziyaret ederek sağlıklı başlıyor.

Kocası Ryan Reynolds’tan dördüncü çocuğuna hamile olan üç çocuk annesi, kişisel antrenörü Don Saladino ile bir spor salonunda “öncesi ve sonrası” fotoğrafını paylaştı.

“Aylardır @donsaladino’nun egzersiz programını yapıyorum. Bir şeyler yolunda gitmiyor” diye fotoğrafının altına yazdı. Solda, Lively antrenörüyle hamileliğinin ilk günlerinde veya öncesinde poz veriyor, sağda ise tam olarak aynı pozda, ancak gözle görülür bir hamile karnı ile görülüyor.

Eylül 2022’de, Lively, hamileliğinin değişik aşamalarında kendisini gösteren fotoğraflar paylaştı ve bu sayede ailelerinin özel alanına sızmaya çalışan fotoğrafçıların etrafından uzak durmalarını sağladı.

“İşte gerçek hayatta hamileyken çekilmiş fotoğraflarım, yani evimin önünde bekleyen 11 adam beni rahat bırakacaktır” diye başladı yazıya. “Beni ve çocuklarımı rahatsız ediyorsunuz. Diğer herkese çocukların fotoğraflarını paylaşan hesapları ve yayınları takip etmeyi bırakmayı ve bu hesapları takip etmemeyi sürdüren tüm sevgi ve saygı için teşekkür ederim. Onların karşısında tüm gücünüz var. Ve çocukların olmadığı bir “Medya İlkesi” olan medyaya da teşekkür ederim. Sizler tüm farkı yaratıyorsunuz 🙏♥️. Sevgiyle! Xxb”

BLAKE LIVELY HAMİLE!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen