Paz. May 5th, 2024

Sezonun tasarımcı podyumları, kristal süslemelerden gökkuşağı payetlere kadar giyiminize ilham vermek için ışıltılı görünümler patlamasıydı. Versace’de siyah ve mor sevgisini sunan iddialı büstiyer, Elie Saab’ta zümrütü öven ışıltılı görünümler, Miu Miu’da transparan ve ışıltıyı mükemmel şekilde birleştiren stiller dikkat çekti.

Sezonunun dikkat çeken trendi parlak dokunuşlar, yılın en özel gecesine hazırlanmanıza yardım etmek için sizi bekliyor.

Güncellenmiş küçük siyah elbiselerden, ışıltılı takımlara; ihtişamı yükseltmenize yardımcı olacak ipuçları için devam edin.

TEK PARÇA GÖSTERİŞ
Tek parça bir mucize olan gösterişli tulumları deneyin. Tulum, gurur verici bir kutlama görünümünün favorisidir. Bu iddialı parçayı siyah aksesuarlarla tamamlayın ve çerçeveleyin.

SİYAH ELBİSEYE GÜNCELLEME
Küçük siyah bir elbise seçin ama onu parti sezonu için ışıltılı yapın. Payetli ya da kristalli bir siyah elbise asla yanlış olmaz.

ODAK NOKTASI
Dikkat çekici mücevher parçasıyla düz bir elbiseye anında bir parti dokunuşu ekleyin. Yılbaşında ve sonrasında parıldayarak ilerleyin.

RENKLİ VE PARLAK
Renkli payetler, vücuda oturan uzun kollu bir elbiseye yılbaşı neşesi getirir. Bu ışıltılı değişime ortak olun.

TAKIM MESELESİ
Rahatına düşkün olanlara güzel haber! Işıltılı takımlar, bu sezonun yıldızı… İster spor ayakkabı ister topuklu sandalet ile kombinleyin; yine de gecenin yıldızı siz olacaksınız. Ceket ya da pantolonu tek başına kombinlenme imkanınız da var.

GÖZ KAMAŞTIRAN ÜST
Risksiz ve havalı bir seçim için iddialı bir üst seçin ve parlaklığın keyfini çıkarın.

Şimdi biraz daha ışıltılı ilham için Instagram’dan favori stillerimizi inceleyebilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen