Paz. May 5th, 2024

Cher’in yeni bir sevgilisi var ama ilişkilerini herkesin anlamadığını biliyor. 76 yaşındaki efsanevi pop yıldızı, Kasım ayında 36 yaşındaki müzik yöneticisi ve rapçi Alexander Edwards ile çıktığını doğruladı.

Yaş farkı, şarkıcının bazı hayranlarının onun yararlanılabileceği konusunda endişelenmesine neden oldu. Şimdi, “The Kelly Clarkson Show”un yeni bölümünde Cher, Edwards’la olan aşkının yürümesini sağlayan şeyin ne olduğunu anlattı.

Cher, sohbet programı sunucusuna “Kağıt üzerinde biraz saçma” dedi. “Ama gerçek hayatta çok iyi anlaşıyoruz. O harika. Ve ben erkeklere hak etmedikleri nitelikleri vermiyorum.” Edwards’ın “çok kibar, çok zeki” ve “çok yetenekli” olduğu kadar “komik” ve “yakışıklı” olduğunu da sözlerine ekledi. Nihayetinde, Cher için yaş farkı büyük ölçüde bir sorun değil çünkü genç erkekler onu daha iyi anlıyor gibi görünüyor.

Clarkson’a, “Yaşlı erkekler benden pek hoşlanmadı. Ne demek istediğimi anlıyor musun? Benim yaşlarımda birkaç erkek arkadaşım oldu, ama nedense benden hoşlanmadılar. Ve belki genç erkekler senin komik ya da çirkin olmanı, aptalca şeyler yapmak istemeni ve güçlü bir kişiliğe sahip olmanı umursamıyor. Kimse için kişiliğimden vazgeçmeyeceğim, tamam mı?”

Kasım ayında Edwards’la görüldükten sonra, pop tanrıçası 6 Kasım’da Twitter’ında resmen aşk dedikodularına değindi. Önce Edwards’ın yakın plan bir fotoğrafını tweet’e kalple “Alexander” yazarak paylaştı, ardından sonrakilere yanıt verdi. Bir takipçisi onun “yeni erkeği” olup olmadığını sorduğunda, Cher gülen bir yüz ve kalplerin olduğu bir emoji ile cevap verdi. Çiftin, Paris Moda Haftası’nda buluştuğunu ve tüm ailesinin onunla tanıştığını doğrulandı.

İkonik şarkıcı, “niyetinden şüphe duyduklarını” söyleyen ilgili bir hayranına da şu yanıtı verdi: “Hepimizin bildiği gibi… DÜN DOĞMADIM VE Kesin Bildiğim Şey… Garanti Yoktur. Ne Zaman Bir Seçim Yaparsan Bir Şansını Denersin. Her Zaman Risk Aldım.” Edwards’ın ona “👑 gibi” davrandığını da sözlerine ekledi.

2 Kasım’da Cher, müzik yapımcısı Alexander Edwards ve Tyga ile Los Angeles’ta yıldızlarla dolu restoran Craig’s’e giderken görüldü. Üç kişilik görünüşte arkadaşça bir akşam yemeği iken; Cher ve Edwards, daha sonra restoranın dışında el ele tutuşurken ve oldukça rahat görünürken fotoğraflandı.

Cher, 2013’te ayrılmadan önce eski bir Hells Angels bisikletçisi olan Tim Medvetz ile bağlantılıydı. Ayrıca ünlü Sonny Bono ve Gregg Allman ile evlendi. Öte yandan Edwards, Amber Rose ile çıktı; 2 yaşındaki oğlu Slash Electric Alexander Edwards’ı paylaştığı kişi. Çift, 2018’den 2021’e kadar birlikteydi. Rose, müzik yapımcısını sadakatsizlikle ve onu 12 kadınla aldatmakla suçladı, Edwards bunu daha sonra kabul etti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen