Cum. May 10th, 2024

Çok tireli yıldız Keke Palmer’ın ilk sunuculuğunu yaptığı “Saturday Night Live Show” unutulmaz oldu. Cumartesi gecesi, Palmer hakkındaki bazı söylentiler hakkında konuşmak için açılış monoloğunu kullandı. Herkes onun hamile olduğunu söylüyordu ve haklı da çıktılar!

“Etrafta dolaşan bazı söylentiler var, insanlar benim yorumlarımda ‘Keke bir bebek doğuruyor, Keke hamile’ diyorlar ve ben bunu düzeltmek istiyorum; öyleyim!”

Daha sonra, mutlu haberi için tam anlamıyla açıklamak için ceketini açtı ve hamile karnını izleyicilere gösterdi.

Devam etti, “Yine de söylemeliyim ki, insanların internette senin hakkında söylentiler yayması kötü, ama doğru olduklarında daha da kötü” diye devam etti Palmer. “Düşük seviyede tutmak için çok uğraşıyordum, çünkü devam eden birçok şeyim var. İnsanlar bana gelip ‘Tebrikler’ diyorlardı, ben ‘Şşşt! Durabilir misiniz, hatta bir likör sponsorluğum var. Çeki temize çıkaralım, sonra lanet olası bebek partisine gideriz. Ama dürüst olmak gerekirse; bu, en büyük nimet oldu ve çok heyecanlıyım. Ben anne olacağım!”

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Saturday Night Live (@nbcsnl)’in paylaştığı bir gönderi

Palmer, babasının kim olduğunu resmi olarak açıklamasa da erkek arkadaşı Darius Jackson, cumartesi günü Instagram hikayesinde “2023” başlığıyla bebeğinin karnını gösteren bir fotoğrafını paylaştı.

Palmer, izleyicilere hamileliği konusunda samimi davranırken, uzun süredir erkek arkadaşı olan Jackson’dan bahsetmedi. Ancak aktör, ilişkisini olabildiğince gündemden uzak tutma konusunda kararlıydı. Çift, 2021 yazından beri çıkıyor ve Ağustos 2021’de Instagram official oldular. Geçen Kasım ayında, neden sonunda dünyayla ilişkisini paylaşmaya karar verdiğini açıkladığı “The Tamron Hall Show”a çıktı. “Gizlenmek daha zor hale geldi” dedi. “Bütün bu zamanı birlikte geçiriyoruz ve o gerçekten benim en yakın arkadaşım, bu yüzden beni mutlu eden bir şeyi saklamayacağım bir şey haline geliyor.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen