Çar. May 15th, 2024

Chris Evans ve Alba Baptista bir süredir çıkıyorlar, ancak şimdiye kadar ilişkileri hakkında kamuoyuna çok fazla bilgi vermediler. Evans, sosyal medyada son 12 aydır şakacı bir şekilde birbirleriyle dalga geçtiklerini gösteren bir video paylaştıktan sonra çiftin kesinlikle çıktığını doğrulamış görünüyor.

41 yaşındaki aktör, Instagram hikayesine “2022’ye bir bakış” yazdı, yıl hakkında nasıl hissettiğini göstermek için birkaç kırmızı kalp emojisi ekledi. Video derlemesi, sevgi dolu çiftin bulabildikleri her fırsatta birbirlerini korkutarak aşklarını gösterdiklerini gösteriyordu.

Bazı durumlarda, birbirlerini gerçekten hazırlıksız yakalıyor gibi görünüyorlar, ancak diğer kliplerde eşlerinin alışkanlıkları konusunda bilgili olmaya başlıyorlar gibi görünüyor.

Hayranlar, Evans ve Baptista’nın, birkaç aile üyesini Instagram’da takip etmeye başladığı 2021’den beri çıktıklarından şüpheleniyorlar. 2022 yılının Ekim ayında, Evans’ın Instagram’da paylaştığı oyulmuş balkabağı fotoğrafının aynı zamanda Baptista’nın annesinin profilinde de olduğu kaydedildi. Kasım ayında Central Park’ta el ele tutuşurken görüldüler ve o, onun Instagram gönderilerinden birine yakında çıkacak olan filmi Mrs. Harris Goes to Paris hakkında yorumlar yaptı.

Evans’ın ilişkilerinin çoğu halka açık değil. En son, 2017 yapımı Gifted filminde birlikte çalıştıktan sonra komedyen Jenny Slate ile bağlantı kurdu. Yaklaşık bir yıl sonra ayrıldılar, ancak daha sonra bir kaynak, “(ileriye dönük) aşk hayatıyla daha özel olmaya kararlı olduğunu” söyledi. İçeriden biri, “Chris, Jenny Slate’e karşı tarafsız hissediyor ve ona karşı hiçbir kötü duygu beslemiyor. [O] onun için mutlu” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen