Paz. May 5th, 2024

Kylie Jenner ve Travis Scott’ın ayrıldıkları bildirildi. Çift, Şubat 2020’de yeniden bir araya gelip ikinci bir çocuk sahibi olmuştu.

Bir kaynak, “Kylie ve Travis tekrar ayrıldı. Tatili birlikte geçirmeleri gerekiyordu ama Kylie, ailesi ve arkadaşlarıyla olmak için Aspen’e gitti. Bu daha önce pek çok kez oldu, tekrar ayrıldıkları biliniyor. Ancak her zaman arkadaş ve harika ebeveynler olarak kalıyorlar” dedi.

Jenner, Scott’la paylaştığı dört yaşındaki kızı Stormi Webster ile Aspen’deydi. Onlara arkadaşları Hailey Bieber, Justin Bieber ve Stassie Karanikolaou katıldı. Jenner, oldukça yakın bir zamanda Scott’ın yanındaydı ve Aralık ayı başlarında Art Basel hafta sonu sırasında Miami’de ona katıldı. Rapçi, Wayne ve Cynthia Boich’in ev sahipliği yaptığı bir partide 50 Cent ile performans sergiliyordu ve etkinlik, diğer birkaç aile üyesi de dahil olmak üzere ünlülerle doluydu.

Scott ve Jenner, yaklaşık bir yıllık halka açık flörtün ardından 2018 yılının Şubat ayında kızları Stormi’yi karşıladı. Jenner, eski erkek arkadaşı Tyga ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra bir araya geldiler. Daha sonra 2020’de barışmadan önce de ayrıldılar. Ancak ortak ebeveynliği kolaylaştırmak için arkadaşlığı sürdürmek için çaba sarf ettiler. 2019’da başka bir kaynak “Kylie ve Travis, ilişkileri boyunca çeşitli zamanlarda ayrılıp barıştı” dedi. “Kylie, Travis’i hâlâ seviyor ve bu, ikisi için de tam bir ayrılık sayılmaz” dedi.

Mayıs 2021’de Jenner’ın, Travis’in konserlerinden birine katıldığında tekrar bir araya geldikleri kaydedildi. Kısa süre sonra Kylie’nin ikinci çocuklarına hamile olduğu duyurusu yapıldı. Bir kaynak, “Travis ve Kylie hiç bu kadar yakın olmamıştı” dedi. “Bebek kesinlikle onları daha da yakınlaştırdı. Ailesi için çok mutlu. Travis çok heyecanlı. İkisi de bunu uzun zamandır istiyordu.”

Bebekleri yaklaşık bir yıl önce dünyaya geldi ve ilk olarak oğullarına “Wolf” adını verdikleri açıklandı. Sonrasında çocuğun adını değiştirdiler, ancak yenisini kamuoyuna açıklamadılar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen